piatok 23. mája 2014

Štóla na stôl bavlnená

Dekoratívne štóly je možné použiť samostatne ako každodenný doplnok stola , alebo ich kombinovať s . Správny rozmer obrusu a vhodný dekor materiálu obrusu dodá Vašemu stolovaniu nezameniteľný charakter a posunie Vaše stolovanie do vyššej kategórie. Bavlnená štóla na stôl je praktická, celoročná ozdoba na Váš stôl. TÓLA NA STÔL S GEOMETRICKOU POTLAČOU. Dostupnosť : Tovar je na sklade.


Bavlnený obrus v režnom vzhľade s potlačou motýľov.

Hnedý, ľanovo bavlnený behúň na stôl. Behúň je zdobený jemnými lesklými pásikmi. Tento krásny obrus vytvorí jedinečnú atmosféru na vašom stole. Obrus - Štóla bavlnená 35x140cm zelená. Goldea bavlnený behúň na stôl pistáciovo zelený 20x1cm.


Vianočná štóla z mäkkej opratej látky. Látka je v decentných elegantných hnedo-sivastých odtieňoch so zlatým prúžkom. OBRUSY, PRESTIERANIA, ŠTÓLY. Pekná štóla (obrus) na stôl.

Biela bavlnená látka so slnečnicami, olemovaná žltou taftovou páskou. Bezchybný stav, len na jednom rohu je trošku porušené šitie . Ponúkame aj teflónové a bavlnené obrusy v rôznom prevedení. Luxusné, jednouché, štýlové, pestrofarebné a klasické obrusy na mieru každého stola.


Dekorační prestierky , Bavlnené dekoračné prestieranie ako moderný a praktický. V tejto kategórii nájdete moderné prestieranie, ktoré ochránia Váš stôl pred . EUR Štóla na stôl MARIPOS, 40x1cm. NOVÁ bavlnená štóla , obrus , orig.


Poštovné na dobierku je eur, . Romantická , originálna ľanová štóla na stôl v provensálskom duchu. Moderná bavlnená štóla s tkaným vzorom. RUŽA bavlnený obrus RUŽA 400 . Elegantný doplnok na jedálenský stôl , ktorý jednoducho vyperiete alebo očistíte.


Nakupujte online alebo v predajniach JYSK. Prejsť na Obrusy a štóly. Vaše hodnotenie: Ďakujeme za Vaše hodnotenie.


Séria Nature značky Ambition je vyrobená zo 1 ekologických tkanín v prírodných odtieňoch.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky