štvrtok 29. mája 2014

Stoličky dub sonoma

Jej sedák a časť operadla sú čalúnené látkou. Vlastná spoľahlivá doprava až k . Jedálenské stoličky a stoličky za najlepšie ceny. Kvalitná stolička je základom správneho a pohodlného sedenia.


Našim zákazníkom ponúkame jedálenské a kuchynské stoličky rôznych štýlov a farieb.

Nohy stoličky sú z chrómu a sú . Výška od zeme po sedák: cm. Kovová stolička HK-6s drevným sedákom a opierkou, ktoré sú z prednej strany čalúnené a potiahnuté ekokožou sa hodia tak do jedálne ako aj kuchyne. Stoličky sú ergonomické, ich telo je z robustného materiálu. Ak je v interiéri nedostatok stoličiek , nemáte ani možnosť pozvať na návštevu väčšiu skupinu priateľov.


Stolička Eryka je čalúnená príjemnou látkou, s ktorej. Stoly a stoličky online od Merkury Market.

Predávame stoly, stolíky, stoličky , televízne stolíky, barové stoličky , jedálenské. STOLIČKA 7DUB SONOMA TAP. Vašej domácnosti novú energiu. Dřevěná židle DARIUSZ Halmar dub sonoma. Moderná jedálenská stolička LEGA s tvarovaným sedákom ktorá spestrí Vašu jedáleň.


Nosnosť: 1kg Dodávané v demonte. Praktický taburet stolička s čalouněným sedákem Šedá. Sedacia časť a opierka sú potiahnuté ekokožou. Nožičky sú kovové, pochrómované.


Rozmery (ŠxHxV): 45×52×cm. Klidně doma všichni sedávejte na dvou židlích. Sedák stoličky je vyrobený z MDF dosky. Sconto nábytok kategória Dom, byt a záhrada - stoličky a stoly.


Je to luxusná stolička s elegantne riešeným operadlom a. Kvalitné moderné, jedálenské, kuchynské a barové stoličky do kuchyne alebo jedálne.

V ponuke máme čalúnené jedálenské stoličky , stoličky z dreva a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky