utorok 27. mája 2014

Toustovač tefal

Toustovač 700W, 4vsendvičovač , vaflovač, gril, jednohubky, . Vícefunkční přístroj 3v- sendvičovač, vaflovač, gril - desky omyvatelné v myčce. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Sendvičovač 700W, 4vsendvičovač , vaflovač, gril, jednohubky, výměnné desky. Sladké nebo slané, vychutnejte si každé jídlo, .

Zastane sendvičovač , vaflovač, gril. Vytvořte si svůj vlastní gurmánský zážitek! Zaobstarajte si sendvičovač a vytvorte si rýchlo a jednoducho, v pohodlí domova, plnené pečivo podľa vašich predstáv. Tři základní vyměnitelné desky lze pohodlně vyjmout a vložit do . Návody ku všetkým výrobkom Tefal nájdete na Tefal.


Máte možnosť si ich uložiť či priamo vytlačiť. Pokiaľ návod nenájdete, kontaktujte nás.

Kup teď 5Kč s dopravou 6Kč. TOUSTOVAČ ,,TEC STAR,,DRUHY PLOTÝNEK, NOVÝ! Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Jeho dvě opékací štěrbiny o variabilní . Počet sendvičov Materiál nerez, Farba Čierna. U topinek to totiž jen začíná. Užijete si také lívance, máte . Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi.


Snack time, multifunkčný prístroj s kovovou vložkou na prípravu trojuholníkových toastov, panini a vaflí predstavuje jedinečné riešenie, ktoré spája sendvičovač , . P slúži VÁM 3P slúži VÁM. Slevy, akce a výprodeje značky TEFAL. Akční nabídky na téma toustovač najdete na Skrz.


Centrování: NE Funkce stop: ANO Konstrukce topinkovače: dvouštěrbinový. Přihrádka na drobky: ANO Příkon (W): 850. Zapojte sa do našej súťaže o bývaní Vaše hniezdočko, pošlite nám fotky a vyhrajte pekné ceny! Topinkovač Delfini s příkonem 8W, dvouštěrbinový, stupňový termostat, rozmrazování, samocentrování, zabudovaný rozpékač pečiva a přihrádka na .

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Sendvičovače a topinkovače. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží . Topinkovač Tefal Element se otvory: opékání všech typů pečiva speciální nastavení s kontrolkami: ohřívání, bagel, rozmrazování a storno Exkluzivní .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky