piatok 16. mája 2014

Cestovná váha na batožinu

Digitálna cestovná váha na batožinu Sencor SLS 900WH. Táto váha s hmotnosťou len 90g Vám presne odváži. Ak chcete zistiť, či váš kufor neprekračuje povolený váhový limit pre cestu lietadlom, postaviť batožinu na osobnú váhu často nie je tým najlepším ani.


Príručná váha na cestovnú batožinu. Farba: modrá Materiál: ABS Rozmery: x x cm.

Produkt už nie je v predaji. Vyhnite sa poplatkom za nadmernú batožinu na letisku včasným odvážením Vašej batožiny. Teraz už budete mať vo všetkom jasno!


Už nehrozia nepríjemné prekvapenia s doplatkami za nadbytočnú batožinu. Malá digitálna váha bude vaším . Váha na zavazadla AEROLITE LS0- černá. Zapnite, načíta sa hodnota 0 váhu môžete zavesiť pomocou pásu so sponou na batožinu.

Nadvihnite vážený predmet . Ručná cestovná váha TRAVEL od značky Soenhle s funkciou dovažovania. Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Cestovná váha je určená . Jej detail si môžete prezrieť nižšie. Vyhnite sa doplatkům na letisku za zbytočné prekročenie maximálnej povolenej hmotnosti vašej batožiny.


S cestovnou váhou na batožinu môžete ešte pred . Eliminuje príplatky za nadlimitnú hmotnosť batožiny pri cestovaní lietadlom. Kúpte si túto praktickú váhu na batožinu talianskej značky Beper. Váha má veľmi dobre čitateľný LCD displej, . Výrobok starostlivo vybaľte a dajte pozor, aby ste nevyhodili žiadnu časť obalového materiálu skôr, než nájdete všetky súčasti výrobku.


Display s modrým podsvietením. Bojíte sa, že prekročíte rozmer príručnej batožiny? Váha vám batožinu odmeria aj zváži a keďže je malá a skladná môžete si ju vziať so sebou.


Ak často riešite problém s ťažkou batožinou , je pre vás váha ideálnou voľbou. Vhodná na váženie batožiny , poštových .

Vďaka nej zvážite kufor a nebudete sa musieť stresovať na letisku. Tašky a cestovanie - Elektronická váha na batožinu , striebro Elektronická váha na batožinu , max.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky