štvrtok 15. mája 2014

Porcelanova misa na polievku

Orion Hranatá porcelánová polievková misa l. Keramická miska na polievku s dvoma ušami pre ľahkú manipuláciu. Misky a šálky na servírovanie polievky. Makro Nerezová misa na polievku s naberačkou l. Obchod overený zákazníkmi.


Hemingway je kolekcia porcelánového riadu, ktorý je stvorené pre tých, čo majú radi jednoduchosť s jemným motívom.

A tak je čisto biely porcelán ozdobený. Vhodná do umývačky na riad. Rozmery: objem l, pr. U nás SKLADOM za 2€ s DPH. Nakúpte ľahko a rýchlo, bez registrácie.


Misa Monaco štvorcového tvaru je vyrobená z kvalitného porcelánu . Naservírujte si obľúbenú polievku v pastelovej miske. Obľúbený kuchár posvätil tento rad riadu Waves, do ktorého porcelánová misa patrí.

Krémová porcelánová miska s labuťou Magpie Swan. Rovnako ako vy potrebujete nádherné šaty. Prezri si u nás polievkova misa a porovnaj ceny v 10. Bezplatná inzercia, porcelanova misa predaj a inzercia. Vzorovaná polievková porcelánová misa s vekom.


Cena za kus, €, €. Polievková misa vyrobená z hotelového hrubostenného porcelánu s drôtovým chrómovaným držiakom. Miska polievková 45cl Banquet. Sklenena fľaša rybka, porcelanove misy.


Ponukam sklenenu fľašu rybka,eur. Dve ks servirovacie musy,eur. Porcelanova star misa značena,eur. Misa na polievku oválna s vekom 3l. Servírujte ázijské polievky naozaj štýlovo.


Biela porcelánová misa na polievku. Univerzálna miska na polievku z porcelánu v originálnom dizajne s uškami na uchopenie. Tento porcelán ocenia aj nároční zákazníci v každej domácnosti.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky