pondelok 12. mája 2014

Ozdobné košíčky na muffiny

Pevné košíčky na muffiny - vodorovné pásiky 10ks. Papierový tovar, košíčky. PAPÍROVÉ KOŠÍČKY A POMŮCKY NA MUFFINY. BAREVNÉ PEVNÉ KOŠÍČKY NA MUFFINY KS.


BÍLÝ PEVNÝ KOŠÍČEK NA MUFFINY. Biele košíčky na muffiny s ornamentom počet: ks rozmery: 5.

Krásny moderný biely bodkovaný košíček na muffin alebo cupcake s čiernymi bodkami. Vhodný do candy baru, na oslavy, krstiny a iné významné udalosti. Silikonová forma na mini bagety.


Zostava na muffiny Potvorky. Vyberte si z nabídky cukrářských košíčků na muffiny , které mohou být nejen. Máme i speciální košíčky na muffiny na Vánoce i Velikonoce. Papírové košíčky na muffiny modré 50ks House of Marie. Krásne a ozdobné košíčky na muffinky , v balení je.


Ozdobný límec na košíčky - bílý Ibili.

Potrebujem ozdobne kosiky na muffiny - biele alebo kremove. Uz som od troch predajcov dostala mail alebo telefonat, ze su momentalne . Obsahuje: 24ks čiernych košíčkov na pečenie a 24ks. Specialitou v naší nabídce jsou extra pevné laminované košíčky na muffiny. Nelze použít jako samostatný košíček , ale pouze jako dekorace ke klasickým košíčkům.


Krajkový košíček - košilka na muffiny. Zaujíma Vás tento výrobok? Výhodou jednorázových papírových košíčků je, že k pečení muffinů není potřeba vyskládání do speciální formy. Díky zpevněnému okraji můžete košíčky položit . Stojan na muffiny WILTON - veľký.


Hnědé papírové košíčky na muffiny tulipán 200ks. Narodeninové oslavy, narodeninová párty, party doplnky, party dekorácie a výzdoba za najnižšie ceny. Krásně propracovaný košíček na muffiny , cupcake nebo minidortík. Stylová drobnost, která ve Vašem svatebním candy baru nesmí chybět.


Košíčky papierové Mickey Mouse a priatelia (50ks).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky