pondelok 5. mája 2014

Bezlepkový chléb

Chléb , rohlíky a další podobné pečivou jsou u nás považovány za základ jídelníčku. A to se pro většinu lidí nezmění ani po přechodu na bezlepkovou dietu. Pečivo je drahé a ne každé, které koupíte v obchodě, chutná dobře. Proto pro vás máme tip na vyzkoušený výborný bezlepkový chléb.


Rozpuštěné droždí se nalije do důlku v bezlepkové mouce a přidá se špetka cukru. Celé se to promíchá prsty a posype trochou mouky.

Mohu vás poprosit o nějakou radu, nebo jiný recept na chleba? Bohužel bezlepkové chléb je v rodině nutnosti a chtěla jsem udělat radost - domácím pečlivém. Bezlepkový chléb podle paní Šárky.


Podáváme k hustým zeleninovým polévkám nebo k dušeným masům se zeleninou. Recept na chleba vhodný pro bezlepkovou dietu. Vše dáme podle postupu do nádoby na chleba a dáme péct na bezlepkový program, nebo klasik.


Někomu se lépe upeče na bezlepkový a někomu na klasik. Do misky dáme Jizerku, pohankovou mouku, kukuřičný škrob, droždí, sůl, cukr , kmín a promícháme.

Pak přidáme olej a nejprve 2ml vlažné vody, zamícháme. Výborný chléb , který máte hotový za chvilku! Droždí nahrazuje prášek do pečiva, takže nemusíte čekat, až bochník dostatečně nakyne. Jeho název pochází z amharského slova . DELIKATES je jemný chléb s bohatou chutí šesti druhů semínek.


Ta tvoří neuvěřitelných obsahu směsi. Najdete tam oblíbená slunečnicová a dýňová . Kváskový bezlepkový chleba. POTŘEBNÉ PŘÍSADY Na rozkvašení: Kvásek z mouky Schar. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Nízkobílkovinové potraviny. Vyrábí čistě kváskový bezlepkový chléb bez použití droždí a jakýchkoli konzervantů. Není třeba ho před každým použitím trápit v topinkovači, svou strukturou i . Před několika lety jsme poprvé uveřejnili novou metodu zavádění přírodního .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky