štvrtok 8. mája 2014

Maliarska suprava

Rozmer, Dostupnosť, Cena. Teleskopická maliarska tyč AL Profi 1-2m. Ideálne na hladké podklady. Polyester, dĺžka vlákna mm. Vhodná pre interiérové a disperzné barvy.


Skladá sa z valčeka s držiakom a strieracie mriežky.

Zháňate Stavebné náradie? EXTOL CRAFT maliarska súprava za najnižšiu cenu. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Valčeky šetria farbu, už nebudete musieť . Súprava KANAGREEN - valček, mriežka, rúčka, na disperzné farby, latexové farby, fasádne farby, základové farby . OBI online a vo Vašej OBI predajni! Maliarske súpravy nákup a rezervácia v OBI.


Príslušným nastavením vášho webového prehliadača vyjadrujete súhlas, resp.

Hmotnosť: kg (balenie kg). Obsahuje vaničku 15x32cm,štetec 30x15mm a valček 10cm. Sada Vestan valec, držadlo a mriežka pre menej náročné maliarske práce. Produkty z rovnakej kategórie maliarske potreby a miešadlá. Umožňuje použitie na všetky maliarske farby.


Inzeráty maliarska suprava. Bezplatná inzercia, maliarska suprava predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Využijete ju pri maľovaní menších plôch a detailov.


Nádherná súprava maliarskeho plátna a akrylových farieb z kolekcie Idena, farieb. Namiešame vám originálne farby podľa vašich želaní preto, že je dôležité vybrať si ten správy . Ponúkame vysoko kvalitné maliarske nátery rôznych značiek. Značka: SLOVAKIA TREND S. VALČEK s DRŽIAKOM (zmontovaný). MALIARSKA SÚPRAVA 24cm VALEC,RÚČKA,MRIEŽKA,PLACHTA. Sada umeleckých túh Polycolor v plechovej krabičke pre umelecké kreslenie.


Stříkací pistole Wagner W 5Set.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky