pondelok 19. mája 2014

Gbb548pzczh

Samozřejmostí jsou pokročilé . Medzi jej najväčšie prednosti . Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Popis a specifikace ↓Ke stažení.


Bežné chladničky vám pripadajú príliš malé?

Ak potrebujete naozaj veľkú chladničku, tak ste na správnom mieste. Mezi její největší přednosti patří funkce jako Total No. Protože jde o vyšší třídu . Běžné chladničky vám připadají příliš malé? Pokud potřebujete opravdu velkou chladničku, tak jste na správném místě. Celkový úžitkový objem 4l.


Klimatická trieda SN, T Hlučnosť dB. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.

Dizajn skrine: voľne stojace, Farba: Nerezová oceľ, Uchytenie dverí: Pravý. OBJEM Hrubý objem (l): 4Čistý . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Beznámrazová lednice LG v en. Lineární kompresor s 10ti letou . GBB548PZCZH chladnička kombi. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Typ chladničky: kombinovaná s mrazákem dole Barva: Platinově stříbrná 3. Výška: 1cmiTřída energ. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online . Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo.


Technical Specifications. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Total No Frost technológia Energiahatékonyság, hosszantartó frissesség, gyors és egyenletes hűtés: a Total No Frost technológia mindezeket biztosítja, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky