pondelok 26. mája 2014

Beko ssa 25020

Beko sú pračky, umývačky, chladničky, rúry a ostatné domáce spotrebiče s chytrými technológiami a zárukou rokov. Okrem skvelého a ultramoderného dizajnu v . Toto zboží můžete mít ještě dnes u vás doma! S prémiovou dopravou Praha Express, objednáte-li . Jednodvéřová chladnička s mrazákem uvnitř.

R600a, nastaviteľné dvierka, nastaviteľné nožičky, sklenené police, mraziaci . Farba: biela, Uchytenie dverí: Pravý. Celkový hrubý obje2L. Umiestnenie mrazničky: Umiestnený hore.


Je nenáročná na provoz, patří totiž do energetické třídy. Tento fakt se pozitivně projeví na vašich . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte .

Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online . Objem chladničky (l):, 201. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Produkt je skladem a nabízíme firemní rozvoz . Zavolejte na naší kamennou prodejnu, nabídneme Vám bezkonkurenční cenu a další doplňující služby. Litujeme, ale tento produkt již nenabízíme.


Tip aparata, Samostojeći. Tehnologija hlađenja, Samootapanje frižidera. Ručno otapanje zamrzivača. Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo.


Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Lednice Beko s automatickým odmrazováním. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Kuchynské domáce spotrebiče za najlepšie ceny na Slovensku!


Type: Fridge freezers , Installation: Free-standing , Litres: 2Lt, Finishing: Coloured.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky