štvrtok 22. mája 2014

Obyvacia stena wenge

Obývacie steny v obľúbenej farbe wenge. Jednofarebné alebo viacfarebné steny. Moderná obývacia stena VIVO je ideálnou voľbou do menších interiérov. Materiál kvalitné lamino.


Moderná farebná kombinácia farby wenge a odtieňu sonoma. Pre dané kategórie sme nenašli žiadne odpovedajúce produkty.

Je to tak trochu aj naša výkladná skriňa. Atraktívna a praktická obývacia stena ATLANTIS NEW je perfektnou voľbou. Zaujme moderným dizajnom i množstvom úložného priestoru. Svojím dizajnom a kvalitným prevedením vás zaujme hneď na prvý pohľad. Dekor prispieva k výslednému dojmu, na ktorom sa podieľajú aj tie . ALMOND wenge arusha, obývacia stena.


Sektorové obývacie steny. Tri police, dve skrinky pre televízor a príslušenstvo.

Celkové rozmery (ŠxHxV): 312x48x202 . Vašej domácnosti novú energiu. Modernú obývaciu stenu LOGO II EMW od výrobcu ASM je možné zakúpiť iba ako zostavu, ktorá pozostáva z: TV skrinka veľká (x 1x cm), TV skrinka m. Ponúkame kvalitné a cenovo výhodné obývacie steny a zostavy. Ponúka velké množstvo úložného priestoru. Doprava obývacej steny ATLANTISje zadarmo.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Popis: obývacia stena s LED osvetlením ( biele podfarbenie), materiál: DTD laminovaná, prevedenie: wenge luisiana, rozmery ŠxVxH: 312x202xcm. Výrobca: Black Red White. Zvoľte si obývaciu stenu presne podľa svojich predstáv.


To, či televíziu a inú elektroniku položíte na hypermodernú stenu s LED podsvietením alebo na zostavu s . Ci sa už rozhodnete pre kúpu obývacej steny v modernom charaktere alebo zvolíte. Lacná komoda SALSA wenge. Moderní obývací stěna ORION, která si zakládá na jednoduchosti a praktičnosti. Tato sestava je vyrobena z kvalitního lamina.


Barevné provedení - wenge a jilm. Táto zostava je vyrobená z kvalitného lamina.

Farebné prevedenie - wenge. Túto stenu možno do menšieho bytu rozdeliť a usporiadať podľa svojho vkusu a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky