štvrtok 29. mája 2014

Nástenný sušiak na prádlo

Maximálna dĺžka vytiahnutých sušiacich šnúr je m. Obsahuje totiž pevných šnúr o celkovej dĺžke cca metrov, . Bez sušiaka na bielizeň sa zaobíde máloktorá domácnosť. Pred ich kúpou starostlivo zvážte, aký veľký sušiak potrebujete a kde ho budete mať umiestnený. Nástěnný sušák se 6ti šňůrami snadno namontujete mezi dvě protilehlé stěny.

Jednoduše šňůry roztáhnete nebo schováte. Gimi Rozkladací sušiak na bielizeň Super Top m. Nástenné sušiaky na bielizeň. Všetko na sklade , ihneď pripravené na odoslanie! Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie sušiaky prádla.


EUR Artweger Erika - držák ručníků, nástěnný , ramen ERIKA. Stropný polohovateľný sušiak prádla. Jika GENETIC šnúra na prádlo 2m, ch 893D.

Sušiak na prádlo SIENA ALUMINIUM. Rozmery poskladanáho sušiaka : 69x3xHcm. Zobrazené rozmery sa vzťahujú na rozložený sušiak. Vhodný do akejkoľvek izby. Používame naše súbory cookies a aj tretích strán, aby sme vám poskytli tie najlepšie služby, zobrazili vám relevantné ponuky a získali štatistiky o vašej návšteve . Malý nástenný sušiak Bonita Wonderdry.


Je pranie a žehlenie bielizne najhoršia nočná mora, ktorá sa vám môže prisniť? Vytiahnete čerstvo vypraté oblečenie, . Balkónové sušiaky na bielizeň sú vhodné na zavesenie nielen na balkón, terasu ale aj radiátor,. Nemáte kam pověsit vyprané prádlo ? Navíc u nás sušáky na prádlo. Nástěnný kúpeľňový sušiak, skladací, šetrí miesto, m sušiacich šnúr,.


Praktický kompaktní tvar a instalace na stěnu přibližují koš více. V našom shope nájdete sušiaky nástenné vyťahovacie s maximálnou úsporou miesta, sušiaky vhodné na postavenie do vane, na zavesenie na radiátor aj . Tento sušiak je veľmi praktický pre sušenie drobného prádla , alebo na cesty. Medzi hlavné prednosti sušiaku patrí okrem.


Leifheit, typ Telefix Plus 100.

Vybírejte si Sušáky na prádlo podle parametrů a srovnávejte ceny z. Typ sušáku: nástěnný Celková délka šnůry (m): 3.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky