pondelok 19. mája 2014

Fiskars hrable na listie

Set je zložený z troch kusov náradia. Univerzálne hrable, hrable na. Blokovací mechanizmus Fiskars QuikFit . Náradie Fiskars Solid je kvalitné, funkčné a účinné náradie, pri práci s ním vynakladáte minimálnu . Nástroj je veľmi ľahká a práca s nimi je veľmi pohodlná.


Hrábě na listí Solid L mají velké a husté zuby vedle sebe pro snadné a rychlé hrabání velkých ploch.

Jsou vyrobeny z kvalitního velmi pevného plastu. Na uvedenú funkciu sú hrable prispôsobené . Fiskars je známy ako výrobca elegantného a funkčného záhradného náradia, ktoré je ľahké, pevné a zvyšuje produktivitu práce na záhrade. Hrable majú hliníkovú násadu. Plastové hrable na lístie Fiskars , šírka: 5mm dĺžka 5mm váha len 228g.


Jedinečný tvar veľkých hrablí na lístie má prsty vytvarované tak, aby sa. Odolné plastové prsty hrablí sa . Kvalitné polymérovej zuby skvele kopírujú terén a .

Nákup bez rizika: dní na vrátenie. FISKARS hrable na lístie. Masívne a flexibilné ozubenie, ktoré zabraňuje aby sa listy a vetvy zasekávali medzi zuby. Jediná násada a velký výběr pracovních nástavců pro mnoho úkolů na zahradě.


Vyžadujú menšiu silu, a tak pre vás bude pri ich použití hrabaní lístia hračka. Sú jedným zo štyroch nadstavcov, ktoré sa dajú nasadiť na násadu z tvrdeného hliníku. Masívne pružné prsty so špeciálnou geometriou zabraňujú. Robustné pružné prsty vyrobené z odolného a . PBT, ktoré vydržia ohýbanie. Nakupujte za zvýhodnené ceny so zľavou ! Bežná cena bez DPH:1EUR Bežná cena s . Druh záhradného náradia (kategória), Detský rýľ, Detské hrable na lístie.


Praktické úzke hrable na hrabanie medzi úzkymi záhonmi. GARDENA combisystem hrable na lístie a trávu sú ideálne pre zhrabovanie lístia,.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky