piatok 23. mája 2014

Sekery patriot vs fiskars

Nie je to náhoda, že firmy ponúkajú sekery v ucelených veľkostných a hmotnostných radoch. K sekerám Fiskars patrí aj brúsny systém, vďaka ktorému budú ich čepele vždy fit. Fiskars Xdostala v tomto roku od výrobcu novú vylepšenú podobu.


Mountfield už dlhšiu dobu ukazuje svoju sekerku Patriot S Profi a aj . Ostrie sekery je v 35° uhle.

Všetky tieto sekery sa označujú takisto veľkosťami od S až po XXL (tzv. kálačky). Na největší špalky kolem 50cm v průměru už však byla ta malá štípací sekera. Sekery Patriot štípou jako o život - Český kutil. Nezničitelná – taková je univerzální sekera Patriot L Profi.


Populární model sekery Fiskars Xv novém provedení se pyšní dvakrát tvrzeným . Sekery FISKARS určitě nemusíme zdlouhavě představovat. I dražší kvalitní sekera neplní svůj účel na sto procent v případě, kdy je.

Univerzální, řemeslnické i lesnické sekery osvědčené kvality prodává i Fiskars. Dnešní kvalitní sekery se dají totiž pořídit za přibližně odpovídající částku. Nejnovější recenze ze sekce Sekery. Zakoupeno v FISKARS -shop.


Najnovšie recenzie zo sekcie Sekery. Zakúpený v Fiskars -shop. Sekera je vhodná aj na siahovicu, spracoval som s ňou asi siah dreva a zatiaľ je v. Nevím jestli si mám koupit sekeru fiskars nebo Hultafors. Jde mi hlavně o štípání velkých sukových jasanových špalků.


Mám sekeru nějakou obyč 1let starou a. V nabídce máme řady seker: Patriot a Levita. Sekery Levita mají hlavu z kované uhlíkové oceli potažené teflonem pro snadný průnik do dřeva, topůrko z . Sekera Fiskars Xštiepacia sa nezastaví pred žiadnym kláty a bez väčších. Plastové topůrko ale sekeře přináší i přidanou hodnotu v tom, ze se daří dobře ji vyvážit za hlavou.


Svoje uplatnenie nájde v každej záhrade, pri štiepaní menšieho množstva dreva,.

V ponuke máme druhy sekier: Patriot a Levita. Hobby a záhrada › Záhradné náradie V pamäti Podobné Sekera Fiskars štiepacia X– XL s plastovým puzdrom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky