pondelok 12. mája 2014

Sencor sfm 3838

Ideálne pre zlepšenie prekrvenia pokožky a krvného obehu v oblasti chodidiel a má 3 . Ideální pro zlepšení prokrvení pokožky a krevního oběhu v oblasti chodidel a má úrovně . Produkt je momentálne nedostupný. Popis: Prodám masážní přístroj na nohy zn. Sencor, který ulevuje chodidlům od . Thanks to its inner dimensions of 33cm it.

Masážny prístroj na nohy so vstavaným vykurovacím telesom. Pre zlepšenie prekrvenia pokožky a krvného . Masážní přístroj na nohy, jehož pravidelným používáním dosáhnete lepšího prokrvení pokožky a zlepšení krevího oběhu v oblasti chodidel. Pro zlepšení prokrvení pokožky a krevního oběhu v oblasti chodidel úrovně nastavení: Vibrační . Výrobek není momentálně dostupný Zkuste se . Zboží skladem zasíláme okamžitě. Značka, SENCOR , SENCOR , SENCOR. Vyberte si z naší doporučené nabídky.


Naspäť do kategórie masážne prístroje.

Predaj tohto produktu bol už ukončený, posledná známa cena: 36. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Vestavěné topné telěso zamezující poklesu . Více než 4stimulačních. Odnímatelné masážní válečky. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky.


Záruční a pozáruční servis. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei. Ne každý si může dovolit pravidelnou návštěvu masážního salónu nebo zrovna nemáme po ruce naše blízké, kteří by byli ochotni tuto práci provést. Livraison gratuite possible . Egyéb jellemzők: a lábfej és a talp jobb vérellátásához, és a vérkeringés javításához teljesítményfokozat: vibráló masszázs meleg.


Perličková masážní vanička. Vyhľadané tovar už nie je možné objednať. Ciepła kąpiel z masażem .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky