utorok 20. mája 2014

Rohova polica do kupelne

Police a poličky sú v kúpeľni praktickými pomocníkmi na odloženie vecí pre. Oblúková polica s držiakom ručníkov. TimeLife Držiak do kúpeľne police. Polica do sprchy HARBO Š10xVrôzne.


Doplnky do kúpeľne RINKABY Š7xVrôzne.

Vydrží aj trvalú záťaž htmlbody. Drôtená rohová 2-poschodová polička do kúpelne. Rohová polica NORRLANDET police. Má trojuholníkový tvar a na spodnej časti má vešiaky.


Aj zariadenie kúpeľne o vás mnohé. Kúpeľňová polica s madlom na uteráky značky Bathhome. Zväčšite úložný priestor v kúpeľni pomocou štýlových policových dielov a systémov.

EUR Multi Ecoloc - rohová polička, patra ECO54. Jika Kúpelňové doplnky 3. GRUNDTAL rohový nástenný policový diel, nehrdzavejúca oceľ. Police do kúpeľne , praktickí pomocníci, keď si už neviete dať rady. OBI Stojan na uteráky Saria chróm.


Wenko polica maxi Sion Power-Loc pripevnenie bez vŕtania. Wenko nástenná polička Sion Power-Loc pripevnenie . OBI online a vo Vašej OBI predajni! Wenko Teleskopická rohová polica Compact biela. Praktická polička do sprchovacieho kúta.


Polička drží na rohovom úchyte, z ktorého ju možno zložiť pre jednoduché čistenie. Dostupnosť tovar je dostupný. SMART rohová polička, chrom ( BL7).


Dodanie do: pracovných dní. Vyberte si moderné zariadenie do kúpeľne za super cenu.

Kúpite pohodlne online v eshope Möbelix. Nástenná polica FORTE na dvoch úrovniach bez vŕtania.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky