pondelok 5. mája 2014

Obrusy na stand by stoly

Agatex - internetový obchod - výroba teflonových obrusov na mieru. Vysoké stoly na jednej nohe - stand by stoly , s elegantným návlekom až po zem, sú dnes. Materiál : 1 Polyester s teflónovou úpravou. Farby : rôzne podľa vzorkovníka obrusov. Spandexový návlek na stand-by stôl je vyrobený z kvalitného bieleho elastického spandexu.


Elastický biely obrus na barový stôl.

V dolnej časti sa nachádzajú . Momentálne sú dostupné obrusy iba pre stoly s krížovou nohou. Stand by stôl s bielym obrusom. V ponuke máme rôzne rozmery podľa požiadavky zákazníka. Požičovńa - prenájom strojov je služba , ktorú poskytujeme pre podnikateľské subjekty ale aj fyzické osoby, ktoré potrebujú stroje, zariadenia alebo inventár z . Návlek na stôl pôsobí elegantným dojmom.


Ponúkame na prenájom stand by stolov s elastickým obrusom , so sklom, štandardné stoly s obrusom a sukňou, pivné sety aj s návlekmi. Agatex – internetový obchod – výroba teflonových obrusov na mieru.

Obrus čierny 2x 1cm. Ponúkame Vám ideálne riešenia párty stanov pre všetky druhy eventov. Vzhľadom na to, že dokážeme prispôsobiť výšku nôh na stane, dokážeme zvládnuť . Kokteilové obrusy sa vyrábajú na všetky typy STAND-BY stolov z materiálov PES SATEN a PES RONGO. Preväzujú sa stuhou, ktorá je vo farbe . Gastrozariadenia – obrusy , príručníky, sukne, spandex návleky na standby , návleky.


Mobiliar – stoly , standby stoly , okrúhle banketové stoly , stoličky, chiavari . Základom hotelového a reštauračného textilu je biela farba. K dispozícii sú stoly rôznych veľkostí, rautové sukne a obrusy na banketové stoly. Nový trendový dvojfarebný návlek na stand by stoly. Farebné lesklé obrusy s jemným vzorodekorujte napríklad aj stoly , ktoré počas.


Ozdobte svoj jedálenský stôl obrusmi a behúňmi s rôznymi motívmi a farbami. Vyberte si zo širokej ponuky textílií do jedálne na každú príležitosť. My Prague na našem e-shopu bychom vám rádi nabídli.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky