utorok 6. mája 2014

Ovalne umyvadlo na dosku

Umyvadla na desku predstavujú jeden z najmodernejších trendov v kúpeľniach. Elegantné prevedenie, čisté línie a moderný dizajn tohto typu umyvadel vás . Ušetríte: 15€ 10€. SAPHO MINIMAL 6x 45cm umývadlo na dosku oválne asymetrické, bez prepadu, keramické, MN065.


Materiál: keramika Šírka: 5mm Farba: biela Výška: 1mm Montáž na skrutky alebo na dosku.

Určené pre kombináciu s oválnym. Najpredávanejšie - umývadlá na dosku. Aquatek OVAL umývadlo na dosku. Expresné doručenie po Slovensku! Dodávané kompletné s kovovým odtokovým ventilom s bielou keramickou krytkou a montážnou . Dizajnové oválne umývadlo , stojankové.


Nádherné umývadlá brúsené na dosku sú trendom posledných rokov. Umývadlo keramické LAKE , na dosku.

Voľne stojace na doskách vyrobených z rozličných materiálov, masívnych drevených . Kúpeľňové umývadlá na dosku značky KOLO sú v ponuke s povrchom REFLEX, ktorý predstavuje modernú ochrannú vrstvu, ktorá účinne chráni keramický . IDEAL STANDARD STRADA O umývadlo 750x420mm na dosku oválne biela Ideal Plus TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka: 7mm. ARTIS 6x 4bez prepadu biela- pre nástennú armatúru alebo armatúru so zvýšeným telom - bez plochy pre otvor pre armatúru - bez . Odporúčame inštalovať s odpadom s bielou matnou krytkou, ktorá podčiarkne nezameniteľný tvar tohto umývadla. Nová farebná koncepcia umývadiel na dosku bola vyvinutá spolu s. Krásne umývadlá Thin s ultratenkou stenou . Obdĺžnikové, oválne , štvorcové či okrúhle. Prezri si u nás umyvadla na dosku a porovnaj ceny v 10. Stojankové umývadlo na dosku OVALoválne bez otvoru pre batériu . UMÝVADLO OKRÚHLE COCKTAIL Ø CM, NA.


Krása v spracovaní: matná a ultratenká umývadlá z materiálu Solid Surface . THIN oválne umývadlo 600x400x145mm, na dosku , matná biela, SAPHO E-shop. Kvalitný a široký výber brúsených umývadiel na dosku od značiek-Roca, Laufen, Duravit-skladom. XL Kuchynský drez s odkvapkávačom a vodným uzáverom, nehrdzavejúca oceľ .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky