utorok 29. mája 2018

Výčapné zariadenie

V pamäti PIVNÉ-CHLADENIE. SK - špecializovaný obchod na výčapné zariadenie LINDR viac ako 6položiek výčapného zariadenie a príslušenstva. Mobilné chladiče piva a ďalších sudových nápojov.


Výčapné chladiace zariadenie takzvané pípy. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do !

Chladenie piva tak zaručuje každému. Príslušenstvo pre výčapné zariadenie Sinop SIN-SIPplast. Rychlospojka J-G rovný závit vnitř. VARIA-PLUS Slovakia je výhradný ditribútor výčapnej techniky a výčapného zariadenia CELLI pre Slovensko.


Nakupujte u nás za akčné ceny. Zostava country pípa narážač BAJONET HC. Univerzálne výčapné zariadenie s integrovaným chladením piva pre domáci pôžitok z piva.

Vhodné na čapovanie zo všetkých . Inzeráty vycapne zariadenie. Bezplatná inzercia, vycapne zariadenie predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Predám prenosné výčapné zariadenie nemeckej výroby so suchým kompresorovým chladením Selbach partyfass BT3 ľahko skladné, používané málo krát do . Hľadáte kotlík na slad alebo zariadenie na chladenie piva, ktoré budete môcť. Predaj, servis a montáž výčapného zariadenia. Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie výčapné zariadenia.


Ukážeme kde môžete výčapné zariadenia najlacnejšie a najbližšie nakúpiť. Odkvapkávacia miska: Áno. Fyzické vlastnosti a farba. Kontaktné výčapné zariadenie. Luxusné výčapné zariadenie.


Podstolové výčapné zariadenie. Zariadenie neobsluhujte s mokrými rukami alebo keď stojí na vlhkej podlahe. Výčapný kohútik z jednotky neodstraňujte, ak je zariadenie pod tlakom.

Kompletné spektrum sortimentu pre firemné riešenia, kanceláriu a domácnosť, spotrebný materiál, foto-video a kancelárske potreby.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky