streda 23. mája 2018

Misky na polievku

Banquet LAVENDER OK 7-dielna sada misiek , 60L017D 4. Miska sklo SRDCE 15x17cm. Misa na polievku Teema Tiimi 8l, biela Iittala. Misky a šálky na servírovanie polievky.


Porcelánové nedekorované misky na polievku. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!

Designové mísy a dózy za skvělé ceny! Naservírujte si obľúbenú polievku v pastelovej miske. Misy a misky z porcelánu, skla i dreva nájdete na Biane, a to misy na servírovanie, skladovanie i. Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny. Cena za kus, €, €. Stolovací ria súpravy riadu a jedálenské servisy, ako sú misy , hlboké, plytké a dezertné taniere z IKEA urobia zo stolovania u vás v jedálni či kuchyni dojem.


Misy a misky môžete využiť na polievky , šaláty, detskú výživu a rôzne malé pochutiny, pretože sú vyslovene univerzálny riad do kuchyne. To napokon dokazuje aj sama kolekcia GoEat plná misiek na polievku , obed alebo šalát. Zatiaľ čo plná jedla poskytuje dostatok priestoru, tak keď dojete, .

Univerzálna miska na polievku z porcelánu v minimalistickom dizajne. Tento porcelán ocenia aj nároční zákazníci v každej domácnosti. Tu môže byť úvodný text pre zvolenú kategóriu produktov. Jemně zelená barva s lesklým povrchem.


Elegantní a krásný doplněk na váš stůl. Geo Eclectic Rice Bowl 12x6. Vhodné do umývačky riadu. Rozmery misy : 2x 1cm.


Jednorazové taniere a misky na párty, Jednorazové taniere pre bufety. Tradícia zaväzuje SAM HOLDING a. Plastové misky rôznych rozmerov a tvarov pre použitie v gastronómii na rôzne účely. Podšálka pod polievku Vilano. Preložiť slovo „ miska na polievku “ zo slovenčiny do nemčiny.


Iné výrobky v tej kategórii. Trstinová miska je vhodná polievky ale aj šaláty. Výborne odoláva teplotám. Vrchnák nieje súčasťou a objednáva sa extra tu.


Je idálny do reštaurácii a gastro.

Jedlé misky na netradičné servírovanie polievok. Podľa potreby cesto jemne natiahneme až k spodnému okraju misky. Takto pripravíme aj ostatné bochníky. Balenie obsahuje kusov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky