streda 23. mája 2018

Profesionalny mop

Profesionálny mop je zárukou lepšej kvality čistenia a lepšej hygieny. S profesionálnym mopom za kratší čas a bez námahy umyjete oveľa väčšiu plochu. Ak sa pri umývaní podlahy používa mop FLIPPER, tak sa stihne umyť oveľa väčšia.


Je to profesionálny kombinovaný vozík vhodný do všetkých objektov, . Podlahový mop PROFI značky Leifheit.

Polo- profesionálny podlahový mop s obzvlášť odolnou konštrukciou - umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody . Vynikajúci polo- profesionálny podlahový mop PROFI, ktorý je vhodný na . Kompaktný profesionálny vozík na upratovanie. Vysoko kvalitné prevedenie mopu zaistí efektívne upratovanie a čistotu. Umožní efektívne upratovanie bez namáčania rúk.


Vďaka špeciálnej metóde zošívania sú slučky jednotlivých vlákien ukryté hlboko v mope, výsledkom čoho. Mop , naša cena EUR .

Hledáte profesionální mop ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Upratovací mop sa skladá z mopu z . MOP PROFESIONALNY MAGNET CM. Praktický mop vhodný na upratovanie silno znečistených priestorov. Inzeráty profesionalny mop. Bezplatná inzercia, profesionalny mop predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk. W je profesionálny krovinorez určený na rezanie trávy, kríkov, sadov atď. Antivibračný systém RedVib, znižuje vibrácie generované . Ako si vybrať profesionálny mop na umývanie podlahy. Materiál: mikrovlákno, štetín (mäkké štetiny) Šírka: cm. K dispozícii plastová alebo teleskopická násada, ktorej dĺžku možno optimálne prispôsobiť . Mikrovláknový profesionálny mop pre Ultraspeed držiak.


Predstavujeme vám nový a jednoduchší spôsob umývania podláh, ktorého výsledkom je profesionálny lesk!

Prečo zaťažovať kolená alebo chrbticu, keď oveľa . Třásňový mop pro profesionálně vytřenou podlahu! Oblíbili jste si práci s třásňovým mopem? Pak vás tento model Professional od kvalitního výrobce Leifheit . Absolútne bezkonkurenčná cena za PROFI QUALITY výbavu pre bezdotykové a. S mop sadou Leifheit Profi zvládnete umýt všechny podlahy ve vašem domě za.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky