pondelok 21. mája 2018

Plachta 140x200

Materiál je veľmi jemný a veľmi ľahko sa udržuje. Nie je potrebné ho žehliť, nakoľko ho. Amitesse jersey plachta Strieborná 140x200. Elastické i klasické posteľné plachty.


Je dôležité dôkladne si vybrať správnu plachtu na posteľ. Mala by byť pohodlná a odolná, pretože ju používame každú noc.

V pamäti Podobné Tiež tu nájdete posteľné plachtzy nepremokavé. Všetky plachty v tejto kategórií sú v rozmere 140X200. Ak potrebujete iný rozmer posteľnej plachty prezrite si . FROTÉ PLACHTY NA POSTEĽ, ktoré sa v súčasnosti veľmi dobre predávajú a už väčšinou nahradili klasické prestieradlá, ktoré sa len zakladajú pod matrac. Napínacie jersey plachta je hladká, jemná a má vysokú životnosť.


My Best Home Froté napínacia plachta na matrac 140x2cm. Plachta je elastická, dobre. Vyrábame jersey a frote plachty v širokej ponuke rozmerov. Bavlnené jersey plachty 90x220.

Dôležitým bytovým doplnkom každej spálne sú aj prestieradlá na posteľ, ktoré Vám spríjemnia Váš odpočinok. Ponúkame Vám napínacie plachty , ktoré majú. Nepremokavá posteľná plachta bambusová 140x2cm. Nepriepustná napínacia posteľná plachta zo 1 bavlneného hladkého materiálu.


Obliečky na periny a vankúše, paplóny - oblieckypaplony. Ako si zvoliť správnu plachtu na posteľ? Akým chybám sa vyhnúť pri výbere plachty na posteľ? Odporúčame prať na stupňov. Spĺňa certifikát OKO TEX Standart 100.


Kvalitné froté plachty , ktoré dobre sedia. Prezrite si našu ponuku a vyberte si zo širokej palety plachiet rôznych materiálov a rozmerov. Jersey patrí k nejhebčím látkam vyrábaným z bavlny. Ich výhodou je veľmi dobrá savosť .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky