streda 23. mája 2018

Rohová vitrína

Prevedenie : Americký dub. Rozmery:Dĺžka:72cm,Výška: 204cm,Hĺbka:72cm. Elegantný nábytok vhodný pre náročných.


Našli sme Rohové vitríny vo viacerých internetových obchodoch za cenu už od 103€. Vašej domácnosti novú energiu.

Možnosť Rôznych farebných prevedení. Hledáte rohová vitrína prosklená? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Nábytok Tempo Kondela Vám ponúka rohovú vitrínu s presklenou časťou z elegantného sektorového systému v provensálskom štýle so zakomponovanými. V ponuke dve farebné prevedenia - jaseň svetlý a jaseň tmavý.


V hornej časti sú dvierka so sklom, za ktorými sú dve police. Bezplatná inzercia, rohova vitrina predaj a inzercia.

Vyberte si z množstva ponúk. Zoznam nábytku: 1) komoda so zrkadlom 2) veľká komoda s presklennou vitrínou 3) 2x presklenná vitrína 4) presklenná rohová vitrína 5) stolík pod televízor 6) . Dřevěná rustikální prosklená rohová vitrína stylová z masivního dřeva borovice Mexicana D12bíla euromeb: Velmi praktická dřevěná rustikální prosklená rohová. Velice se hodí do interierů . Ako zaplniť neutešený kútik vašej obývacej izby? Kúpte si rohovú vitrínu Nadia N23-L a vystavte si v nej vaše obľúbené dekorácie a vyhrané trofeje.


Masívna priestranná rohová vitrína vo vidieckom štýle. Kraftu je určen pro milovníky rustikálního stylu. Nábytek je vyroben z kvalitních materiálů. Vitrína so sklom do rohu miestnosti. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Skleněná rohová vitrína „500” - Hezká rohová vitrína z bezpečnostního skla ESG je flexibilně použitelná na různých místech.


Prodám stylovou anglickou rohovou vitrínu. Horní i spodní díl vitríny je prosklený, se skleněnými policemi. Uvnitř na bocích jsou zrcadla a horní díl má osvětlení.


Rohová vitrína zo systému KENT (ENAD1WN) Táto vitrína je vhodný nadstavec na rohový príborník EKOM1DSN.

Vyobrazené barevné provedení: : Dub truflový. Materiál: : Lamino mm. Závesná rohová vitrína IDENTO NADN1W. Velmi pěkná exklusivní dubová světlá rohová vitrína. Velká rohová vitrína se zdobením . Prosklená vitrína rohová dub starý TITAN.


Uvnitř vitríny jsou tři police a spodní část tvoří dvířka. TITAN představuje systém, jenž svou jednoduchostí vytváří .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky