štvrtok 17. mája 2018

Grilovanie v elektrickej rúre

Vytláčajú ich totiž elektrické rúry , ktoré ponúkajú neporovnateľne pestrejšie. Ten rozháňa horúci vzduch po celej rúre a nahrádza otočný gril. Ani najinteligentnejšia rúra sveta nepodáva skvelé výkony, ak pri jej. Pozor však na grilovanie – tu by ste predhriatie podceňovať nemali.


Viem,že sa to nedá ani porovnať s grilovaním vonku,ale niekedy nie je možnosť ísť grilovať von,tak ma napadlo,či by sa dalo grilovať aj v el.

Takto pripravenú hydinu a lovné vtáctvo môžeme piecť v horúcej rúre – upečú sa rýchlejšie než celé. Druhou možnosťou je grilovanie. Viete mi poradiť, prípadne napísať ako vy pečiete v takejto rúre a ako. VAROVANIE: pokiaľ používate gril , prístupné diely sú horúce. Pred pripojením rúry k elektrickej sieti požiadajte kvalifikovaného elektrikára o kontrolu spojitosti.


Elektrická pečiaca rúra s teplovzušným ventilátorom. Ja niekedy na kura ešte dám aj gril : keď je už mäkké ale nie je ešte dosť pripečené, tak .

UPOZORNENIE: Prístupné časti grilu sa môžu počas použitia zahrievať. Skontrolujte, či je rúra správne pripojená k elektrickej sieti. Niektorým nechýba napríklad ani taký gril. V elektrickej rúre je niekedy aj možnosť indukčného pečenia, ktoré má rovnaký princíp ako niektoré také sporáky. Neuschovávajte v rúre na pečenie.


Pod¾a pripojení k elektrickej energii. Rúru na pečenie zohrejte . Na grilovanie namiesto roštu alebo ako ochrana proti strieka- niu, aby sa rúra tak silno neznečistila. Grilovací plech použí- vajte len v univerzálnom pekáči. V prípade grilovania mäsa nalejte do nádoby na odkvapkávanie,. Potom prepneme rúru na 200°C az každej strany opečieme minút.


Nechýba horný a spodný ohrev, gril , funkcia rozmrazovania, špeciálny stupeň na pečenie pizze . Veľká väčšina vstavaných elektrických rúr obsahuje základné programy ako je horný a spodný ohrev, grilovanie , osvetlenie rúry a ventilátor. Súprava na grilovanie “Grill Pan Set” (6). Stolová elektrická rúra Disponuje skvelými funkciami pečenia, ako je tradičné pečenie, pomalá pečenie, teplovzdušné pečenie, rozmrazovanie a grilovanie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky