piatok 11. mája 2018

Mraznička 150l

V kategórii mrazničky sa nachádzajú rôzne prevedenia ako truhlicové, skriňové, alebo vstavané mrazničky , ale nájdete tu napríklad aj praktické výrobníky ľadu. Vďaka kompaktným rozmerom ju umiestnite aj do . Pred výberom mrazničky by ste si mali určiť, za akým účelom mrazničku kupujete a čo od nej očakávate. Pre koľko ľudí v mrazničke plánujete uchovávať . Truhlicové, skriňové a šuflíkové mrazničky na predaj a kúpu.


Mrazničky , online inzercia mrazničiek zdarma na Bazar.

Objem mrazničiek vo vstavaných chladničkách býva často nedostatočný a na rad tak prichádzajú samostatné mrazničky. Tie môžu byť podľa spôsobu . Na skladovanie jedla na dlhší čas sú najlepšie mrazničky. Vyberať môžete zo širokého sortimentu šuplíkových alebo pultových mrazničiek. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia 1produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Mraznička 150l Calex, Cena: €, Lokalita: Nové Zámky. Predám Mrazničku 150l Calex v plne funkčnom stave.


SmartFrost S technologií SmartFrost od Liebherr se radikálně sníží tvorba námrazy ve vnitřním prostoru mrazničky i na samotných mražených potravinách.

CANDY CCTUS 4WH Šuplíková mraznička CANDY CCTUS 4WH v bílém provedení s nerezovým madlem, s celkovým čistým objemem l, plastovými . Při výběru mrazničky je důležité zvážit, k čemu budete mrazák používat. Samostatné mrazáky jsou optimální pro dlouhodobé zamražení potravin, protože. Nečakajte a vyberte si to správne pre Vás, Beko, Whirlpool, Haier. Presklena mraznička odvoz možný 330l.


Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Na výběr máte mrazničky různých výrobců, jako Zanussi, Whirlpool, Gorenje a mnoha dalších. Po dobu provozu neměla žádnou závadu.


MRAZNIČKA SKRIŇOVÁ 150L N200X - Skriňová mraznička , 1litrov, dvere s magnetickým uzáverom, vybavené bezpečnostným zámkom. No Frost, zásuvky, ventilátor, polička na fľaše, nerezové dvere SmartSteel. Neukládejte do mrazničky nezakryté potraviny. Chladnička ani mraznička by neměly být v rohu místnosti či plně. Typ: volně stojící Konstrukce mrazničky : pultová Umístění vestavby: není vestavná Objem mrazničky (l): 2Počet . Doba uložení při výpadku proudu: 10h.


Hrubá kapacita mrazáku: 175l. Klimatická třída: SN, T, Ne. Volně stojící kombinovaná chladnička s mrazničkou dole - 2. Nerezové chladničky a mrazničky PROFI.

Pokračovať v nákupe Pokračovať.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky