pondelok 14. mája 2018

Absorpčná chladnička

Vstavaná premium chladnička s. Zariadenia fungujúce na báze absorbčného chladenia nevyužívajú žiaden kompresor, motor ani inú pohyblivú časť. Na cestách ponúkajú plynové chladničky rovnaký chladiaci . Všetky informácie o produkte Prenosná chladnička Meva XC-42G, porovnanie cien z internetových. Cestovná chladnička pre všetkých outdoorových nadšencov.

Určená je pre udržiavanie potravín v chladnom stave pri dlhšom pobyte mimo domova. Moderná absorpčná technológia chladí ticho a nevyžaduje údržbu. Povinnou výbavou každého rybára, chatára a outdoor nadšenca je cestovná chladnička. Absorpčná chladnička XC-42G, popis.


Neobmedzená nezávislosť pre všetkých outdoorových nadšencov. Je určená pre udržiavanie potravín v chladnom stave . V cestných vozidlách a plavidlách sa chladnička nesmie inštalovať na plynovú prevádzku.

Propan-butanová prevádzka v uzavretých . Sú výkonnejšie ako termoelektrické chladničky a slabšie ako kompresorové. Kempingová chladnička na plyn s mrazničkou l,SKLADOM. Ich princíp je starý ako chladnička sama.


Fungujú na báze výmeny tepelnej energie. Na chate alebo v kempe umožňuje prevádzku zo zásuvky 2V. Táto absorpčná chladnička je určená pre udržiavanie potravín . Tento tovar zaťial nemá žiadne hodnotenia. Buďte prvý a pridajte recenziu! Moderná technológie absorpčná technológia chladí úplne ticho a bezúdržbovo na voltov, 2voltov alebo prevádzku na plyn - LPG.


Každý, kto rád jazdí pod stan, má rád prírodu, jazdí na dlhšie výlety, cestuje, alebo má len chatu, či robí večierok, potrebuje mať kvalitné. Elektrická absorpčná chladnička používa ako chladivo zmes čpavku, vody a vodíka v určitom pomere. Funkcia chladničky je založená na fyzikálnych zákonoch . Pravops slova „ absorpčná chladnička “ v slovenských pravopisných slovníkoch.


Preklad „ absorpčná chladnička pre domácnosť“ zo slovenčiny do španielčiny.

Chladničku je možné pripojiť k el. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky