streda 2. mája 2018

Dóza na špagety

Hledáte doza na spagety ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Cibuláková dóza na špagety s nápisem Špagety - originální cibulák, cibulový porcelán Dubí 1. K ukládání až běžně prodejných 500g balení . Zamedzí neporiadku v špajze originálne prevedeniena doma i na cestyPraktická dóza na špagety sa stane Vaším obľúbeným pomocníkom doma i na cestách.

Praktická a spoľahlivá sada dóz pre skladovanie a prenášanie potravín je. Nezáleží na tom, koľko ľudí bude pri stole – vďaka tejto úložnej dóze nikto nezostane hladný. Sklené dózy, nádoby, podnosy, etažéry. Obľúbené dózy umožnia štýlové skladovanie byliniek, masla, múky aj cestovín a ochránia ich pred nečistotami, vlhkosťou a hmyzom.


Majte všetko po ruke a uschované, aby potraviny vydržali čerstvé. Potravinové dózy a škatule, zaváracie poháre a plechovky na jednoduché skladovanie . Nebo otevřete víčko jen napůl a můžete z ní usypat, kolik.

Zamezí nepořádku ve spíži originální provedení na doma i na cesty Praktická dóza na špagety se stane Vaším oblíbeným pomocníkem doma i na cestách. Pořiďte svým sušenkám, mouce či koření stylové obydlí. Materiál dózy : sklo Všechny parametry. Skleněná dóza SIMAX s těsnícím plastovým víčkem.


Tuto velikost využívám na špagety. Cokoli se dá v kuchyni uložit vkusně, prakticky a hlavně přehledně. Oblíbené dózy umožní stylové skladování bylinek, másla, mouky i těstovin a ochrání je před . Upozornění: poslední kus . I když Vás bude u stolu hodně, díky této dóze na špagety nemusí nikdo zůstat hladový. GOTHIKA Zavárací pohár 7ml s vekom ks.


Dóza na špagety Giampolo 1. Radi doma zavárate a chceli by ste mať všetko v rovnakých pohároch? Je vyrobena z kvalitního plastu a lze ji mýt v myčce. Plastová dóza je určená k lepšímu skladování těstovin.


Objednané zboží budeme postupně expedovat.

To pravé balení pro špageti. WINTERBOTTOM myslí na každého a na všechno. Uchovat nebo servírovat na stůl se dá díky tradičním. Keramická dóza na špagety Kočky.


Kategorie: Dózy skleněné . Vysoká plechová doza ve tvaru domu. Každá strana dozy má jiný obrázek. Vnitřní prostor je určený především na špagety , ale je možné jej využít na.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky