piatok 25. mája 2018

Umyvadlo do dosky

Umyvadla na desku predstavujú jeden z najmodernejších trendov v kúpeľniach. Elegantné prevedenie, čisté línie a moderný dizajn tohto typu umyvadel vás . V našej ponuke nájdete dosky pod umývadlo , ktoré sú vyrobené z robustnej vodeodolnej laminátovej. Dosky pod umývadlá sa vyrábajú vo viacerých rozmeroch. SAPHO AMUR x 45cm umývadlo na dosku hranaté, s prepadom, liaty mramor ,.

SAPHO QUINTET 5x 48cm umývadlo na dosku obdĺžnikové, bez . Ak sledujete kúpeľňové trendy, určite vám neunikli umývadlá na doske a umývadlové misy. Keramické, kamenné alebo z liateho mramoru. Predaj sanity, kuchynských drezov, vodovodných batérii, sprchových kútov a vaní.


Najnižšie ceny, rozvoz zdarma. Výrobky od najlacnejšej po luxusnú skupinu. Odkladná keramicka doska pod umývadlo. Všetky varianty sú povrchovo dokonale upravené tak, aby obstáli aj vo .

Doska pod umývadlo Ideal Standard . Zápustné umývadlá sa stávajú súčasťou drevenej či keramickej dosky , prípadne celej skrinky, vďaka čomu vytvárajú spolu so svojím podstavcom jeden celok. Moderný vzhľad každej kúpeľni dodajú polozápustné umývadlá , ktoré môžu byť osadené do dosiek rôznych materiálov. Polozápustné umývadlá sa stávajú . Nádherné umývadlá brúsené na dosku sú trendom posledných rokov. Voľne stojace na doskách vyrobených z rozličných materiálov, masívnych drevených . Páči sa Vám hranaté či oblé umývadlo ? Prezrite si ponuku našich . K doske Kalifornia pristane každé.


Ak potrebujete vedieť, ako umývadlo správne namontovať na dosku , ste tu správne. CUBITO podpera pod dosky , strieborná. Obklady, dlažby, vane, kúty, keramika, vodovodné batérie, kúpeľňový nábytok. Klasické, tradičné aj moderné keramické umývadlá z drveného mramoru v rozličných veľkostiach a tvaroch do každej kúpeľne.


Ponúkame aj dvojité umývadlá. S antibakteriálnou úpravou. Umývadlá , ktoré sa ukladajú na dosku.

Pozrite sa na najnovšie výrobky z našej ponuky. Ak máte predstavu, my vám poradíme aké umývadlo potrebujete. Kvôli tenkým okrajom dobre vyzerá zapustené do dosky , ale dá sa pripevniť aj na . Obchod se zaměřením na koupelny.


Specializace: obklady, dlažby, vany, vodovodní baterie, sprchové kouty, koupelnové doplňky, stavební chemie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky