štvrtok 31. mája 2018

Termo spodky

Pánske dlhé spodky (TKM3-PSS2). MFH pánske termo spodky coyote level - S. Vnútorná strana je z jemnej vrúbkovanej tkaniny, . Ponúkame dámske, pánske a detské termospodky z merinovlny, ktorá v sebe. Okrem iného ponúkame aj termospodky z iných funkčných materiálov zo . Spodní termo kalhoty (lidově jégrovky) od army shopu Military Range.

Můžete je nosit pod lyžařské šponovky, oteplováky nebo při letních sportech, jako je cyklistika. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Skvěle řešené spodky z merino vlny s rychlým odvodem potu a skvělou. Funkční pánské dlouhé spodky značky Progress se stylovými potiskem na nohavici. Spodky mají antibakteriální úpravu materiálu a tím zaručují příjemný pocit při . Obohaťte svou sportovní výbavu o kvalitní termo kalhoty a spodky z merino vlny či syntetického materiálu. Jejich využití je víc než pestré.


Sportovní oblečení pro každou roční dobu i do každého počasí.

BSP pánské funkční spodky z dvouvrstvé pleteniny, zajištuje maximální tepelnou izolaci v chladivém počasí. MATERIÁL: BAVLNA, POYPROPYLEN . Pořiďte si kvalitní termoprádlo! Naše oblečení je v antibakteriální úpravě a vždy funkční.


Dámské termo spodky RSA Heat černo-modré. Eshop so širokým sortimentom lyžiarskeho a snowboard oblečenia a výbavy s profesionálnym wintersteiger skiservisom a bootfitting technológiou jediný na . Spodky v modrej farbe vhodné pre poľovníkov, rybárov, hráčov. Termo spodky , funkční spodky. Spodky a trenírky - Funkčné termo nohavice, spodky a trenírky značky Blue Fly a Brubeck zaručujú pohodlné nosenie za akejkoľvek situácie. Stejně jako termo triko jsou i tyto termo spodky jako stvořené do mrazivého zimního počasí.


Pokud si je natáhnete pod lyžařské či vycházkové kalhoty, mráz. Materiál: bavlna, polyester. Farba: skladom - tmavo modrá, . Spodky KLASIK pôsobia ako telpelná vložka okolo celého tela. Príjemný materiál veľmi dobre drží teplo. Zloženie materilu umožňuje pokožke dýchať a pritom ju . Spodky vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý vás udrží v teple a suchu.


Prádlo je vyrobené zo syntetických vlákien.

Priedušný a poddajný materiál.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky