piatok 11. mája 2018

Bambusova osuska

Kikko bambusová osuška Stars je veľmi pevná, ale príjemne mäkká. Kvalitou, savosťou a mäkkosťou výrazne prevyšuje klasické bavlnené osušky. Extrémne jemná plienka zo zmesi bambusovej viskózy a bavlny.


Velmi silná a přesto velmi nadýchaná čtvercová plena! Spojení vysoké gramáže , dutinkové vazby a bambusového materiálu dělá z bambusové osušky KIKKO .

XKKO BMB sú hygienické, nespôsobujú alergickú reakciu, bambusová viskóza je. Po príjemnom kupkaní šup do jemnej osušky. Hledáte bambusova osuska ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Dutinnej väzba v spojení s použitým materiálom zaručuje . Dutinová väzba v spojení s použitým materiálom zaručuje . Dutinná vazba ve spojení s použitým materiálem zaručuje .

Extrémně jemná osuška ze směsi bambusové viskozy a bavlny, tkaná v klasické dutinné vazbě. Sametově měkká xkko bambusová plenka barevná ve svém složení kombinuje bambusovou viskózu s bavlnou. Klasická dutinná vazba společně s materiálem . Soft Cotton Malý bambusový uterák MASAL 32x50cm. KIKKO Colours je vyrobena z bambusové viskózy a bavlny. Má široké využití a je výrazně měkčí, savější a jemnější než klasické pleny a osušky.


Při výrobě byla použita technologie dutinného tkaní. Díky tomu je bambusová osuška. Je vyrobena ze 3- vrstvého . Farebná bambusová osuška T-tomi z bambusového materiálu je vyrobená trojvrstvovou technologiou dutinného tkania. Vďaka tomuto spracovaniu je . Bambusová osuška ARYA - světle hnědá 70x1cm.


Prohlášením v nadpisu bych mohla celou recenzi ukončit, protože nad bambusovou osušku prostě není. Ale musí to být materiál s vyšším . Heboučká bambusová osuška s nádherným hedvábným leskem nesmí chybět ve výbavě vaší domácnosti!

Aj vďaka tomu sa tieto bambusové osušky môžu pýšiť tým, že ich absorpčné . Osuška je vyrobená z bambusového vlákna. Upresnite výber produktu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky