piatok 4. mája 2018

Stojan na vínové fľaše

Veľký tmavo hnedý - až čierny nástenný stojan na fľaše a poháre s ozdobným. Praktický, bezpečný a elegantný stojan na fľašu s vínom alebo alkoholom. Chystáte večer s rodinou alebo priateľmi a chcete priestor vyšperkovať do dokonalosti?


Stojan na vínové fľaše Melanie. S exkluzívnym regálom na víno , či už . Online predaj drevených stojanov na víno slovenskej výroby.

Drevený stojan na fliaš vína. Držiak na fľašu na stenu. Moderný a štýlový stojan na vaše obľúbené vínové fľaše. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


Vinotéky na mieru vinoteka-spindl2. Dekoračné stojany na jednu fľašu, praktické stojany na vinotéku. Vyberte si stojan na malú časť svojej zbierky, alebo veľký stojan , ktorý udrží vyše sto vínových fliaš.


Predám dekoratívny drevený stojan na vínové fľaše a poháre.

OSMAN stojan na fľašu a dva poháre title=Reklamná predmety OSMAN stojan. Moderný kovový stojan (regál) na fľaše v chrómovom lesku, pre praktické a. Každý stojan má špeciálne profilované výrezy, vďaka ktorým pôsobí že fľaša bude . Naša kolekcia obsahujúca prosté riešenia uskladní vaše víno štýlovým spôsobom, vďaka čomu máte vždy jednu či dve fľaše poruke. Vkusný výber stojanov a . V domácnosti poskytuje jednoduché riešenie, ak nechcete svoje vzácne fľaše . Darčeková fľaša s kovovou etiketou k narodeninám empty.


Vystavte si svoje obľúbené vína do originálneho kovového stojanu na fľaše Šéf grilu Homania! Tento stojan na fľaše je vhodný ako dekorácia aj ako darč. Kovový stojan na víno na fľaše.


Ponúkame vám aj rôzne darčekové balenia a doplnky k vínu , ako karafy, poháre, krabičky, . Každodenné drobnosti, ktoré urobia váš život krajším. Značka Amadeus myslí na všetko a navyše poteší tiež tradičným jemným francúzskym dizajnom. Plastový odkvapkávač na vínové fľaše. Obľúbené značky: Záhradkárske potreby Spuchlák - ponuka: V našom sortimente nájdete pre záhradku: hnojivo, substrát . Všetky výrobky sú dimenzované na 7dcl fľaše.


V prípade zaslania na dobierku je nutné pripočítať balné 3-- € a poštovné.

Možnosť výroby indiviuálnych . V otvoroch na hrdlo fľaše sú plastové krúžky. Nástenný držiak na vínové fľaše Cioso, BLOMUS.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky