štvrtok 10. mája 2018

Electrolux mraznicka

Prinášame mrazničky s veľkou kapacitou vo rozličných tvaroch a veľkostiach. Nájdite si dokonalú mrazničku Electrolux do vašej domácnosti. Mrazničky značky Electrolux.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Využitím jedinečného kondenzátora SpacePlus .

Predstavuje tak dostatočne veľký priestor na uskladnenie vašich potravín. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Ponúkame široký výber truhlicových mrazničiek od značiek Whirlpool, Electrolux , Philco, Zanussi a iných. Truhlicové mrazničky Electrolux.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. S unikátní technologií Low frost . Funkce rychlého zmrazení ochrání potraviny.

Posledný kus za túto cenu. Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie voľne stojace skriňové mrazničky electrolux. Ukážeme kde môžete voľne stojace skriňové mrazničky najlacnejšie . Na skladovanie jedla na dlhší čas sú najlepšie mrazničky. Vyberať môžete zo širokého. Děkujeme, že jste si zakoupili spotřebič značky Electrolux.


Vybrali jste si produkt, se kterým jsou spjaty desítky let profesionálních zkušeností a inovací. Hrubý objem mrazničky (l): 190. Inštalácia: Voľne stojaci spotrebič. Vašom servisnom stredisku Electrolux.


Tato mraznička energetické třídy . Spotrebič má vnútorný objem 3litrov a je vybavený tromi košmi pre skladovanie . Její kondenzátor zamezuje srážení vody a tvorbě rzi, proto . Táto truhlicová mraznička je vybavená inteligentným systémom LowFrost, ktorý znižuje tvorbu ľadu v priestore mrazničky až o. Konstrukce: volně stojící.

Ponúka vám skriňové mrazničky aj truhlicové mrazničky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky