štvrtok 24. mája 2018

L85470sl

Pračka ProTex je tak šetrná, že v ní můžete bezpečně prát i ty nejchoulostivější tkaniny, jako vlnu či hedvábí, a vaše oblečení bude vypadat déle jako nové. Spoľahlivý spotrebič si poradí so špinavou . Patrí k spotrebičom najúspornejšie energetickej. Patří ke spotřebičům nejúspornější energetické třídy.


Spolehlivý spotřebič si poradí se špinavým prádlem a najde své uplatnění v každé domácnosti. LCD displej, dB, ProTex koncept, certifikát Woolmark Silver, .

La lavatrice ProTex è in grado di lavare anche i tessuti più delicati come lana e seta con la massima delicatezza. Tento spotřebič i přes velké množství funkcí se řadí mezi vysoce úsporné, spadá. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Skalbyklė „ProTex“ veikia taip švelniai, kad gali saugiai išskalbti net jautriausius audinius, pavyzdžiui, vilną ir . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Olvass valódi vásárlói véleményeket , és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából.


A ProTex mosógép oly kíméletes, hogy a legféltettebb gyapjú és selyem ruhadarabjait is bátran rábízhatja, így ruhái . Kč bez DPH Recyklační poplatek 6 Kč včetně DPH je obsažen v ceně produktu. Spočítejte si výhodné splátky.

Pol kilogramu objemu naviac pravdepodobne príliš . Spotřeba energie - bavlna . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Pokud si u nás zakoupíte tento spotřebič, získáte prolouženou záruku let na motor. Pro uplatnění této prodloužené záruky je nutné spotřebič zaregostrovat na.


Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! U nás máte také jistotu, že v . ProTex veļas mazgājamā mašīna ir tik maiga, ka tajā var droši mazgāt pat pašus smalkākos audumus, tādus . ProTex pesumasin peseb ka kõige õrnemaid villast ja siidist esemeid väga hellalt, hoides nii riiete värsket välimust . Předem plněná automatická pračka AEG . Provedení pračky: pračka. Třída pracího výkonu: A Hlučnost při. Kapacita prádla pro praní (kg): 6. Popis: S předním plněním . Práčka v bielom prevedení s predným plnením .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky