štvrtok 24. mája 2018

Dvoj umyvadlo

KÚPEĽNE a KUCHYNE od SIKO - kúpeľne, obklady pre kúpeľňu aj kuchyňu, dlažba, vaňa, kúty, vodovodné batérie. Sapho Wawe II Skrinka pod dvojumývadlo rôzne rozmery a prevedenia Popis: Pozor! Umývadlo (na obrázku) nie je v cene.


Obsahuje: 4x zásuvka horné . Závesné dvojumývadlo s otvormi pre batérie Double 1cm. Druh výrobku, nábytkové dvojumývadlo.

Keramické nábytkové dvojumývadlo. V každém případě bude opatřené dvěma bateriemi. Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło. KERAMAG MYDAY dvojumývadlo 130x48cm bez prepadu, vrátane designovej krytky, bielaKeraTect.


TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka: 1cm. KOLO TRAFFIC dvojumývadlo 120x48cm nábytkové, otvory, s prepadom, bielaReflexKolo. Nová kúpeľňová séria Traffic sa vyznačuje módnym, mestským dizajnom v spojení s . Umyvadlo Mio v kombinácii so skrinkou, ktoré ponúka rozsiahle odkladacie plochy na keramike i vo vnútri skrinky.

Zobraziť všetky obrázky . Dvojumývadlo s prepadom 1x cm. Strohé geometrické tvary dvojitého umývadla Cubito vás zaujmú svojou jednoduchosťou. Kvôli tenkým okrajom dobre vyzerá zapustené do dosky, ale dá sa pripevniť aj na . Samostatné dvojumyvadlo lze instalovat na zeď nebo jej doplnit . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Umyvadla z litého mramoru jsou velmi designová, ale i praktická.


Umyvadla nabízí různě velké odkládací plochy, líbivé tvary a hlavně se díky jejich hladkému. Produkt patrí do kategórií: Výpredaj . Zvoľte si z dvoch možností: dvojumývadlo s dvoma odtokmi, ktoré patrí do väčších kúpeľní, nakoľko je o . Predávame umývadlá na dosku, zápustné umývadlá, rohové umývadlá, dvojumývadlá , umývadlo . Connect Air skrinka pod nábytkové dvojumývadlo vrátane upevňovacej sady. VICTORY závesná skrinka s dvojumývadlom vo farbe cappuccino je vyrobená vo vysokom štandarde s tichým dovieraním všetkých štyroch dvierok. Obchod se zaměřením na koupelny.


Specializace: obklady, dlažby, vany, vodovodní baterie, sprchové kouty, koupelnové doplňky, stavební chemie. Druhé umyvadlo v koupelně může působit velmi elegantně a luxusně, vyžaduje ovšem pro tento efekt hodně místa. Alternativou je dvojité umyvadlo od . Pokud tedy máte nebo plánujete početnou .

Jedná sa o nábytková keramické dvojumývadlá s dvoma otvormi pre stojánkové batérie v luxusnom SLIM dizajne s hrúbkou hrany iba mm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky