streda 30. mája 2018

Retro umývadlo

RETRO - dokonalá kúpeľňová zostava vyhotovená v príjemnom klasickom štýle. Retro umývadlo môže byť zavesené na stene, . Sanitárna keramika RETRO vás vráti do uponáhľanej doby rokov minulých a navodí v nás pocit pohody na . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů retro umyvadlo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Vybírat můžete z několika desítek modelů.

Koupelnová umyvadla v retro stylu Pořídili jste si volně stojící retro vanu? Pak byste určitě neměli váhat a do stejného designu sladit i zbytek. RETRO umyvadlo 69x52cm s jedním otvorem, bílá . RETRO keramické umyvadlo 50x41cm, zápustné. RETRO , Umyvadla a WC, Sanita, Sortiment, SAPHO koupelny. Keramické retro umyvadlo k zavěšení na zeď, nebo na sloup.


Ideální výška zavěšení umyvadla je cm. Victorian Style je kolekce sanitární keramiky v retro stylu od firmy HOPA.

Všechny produkty z této řady mají měkké a zaoblené linie s klasickým a rafinovaným . Krásné, Retro zahradní litinové umyvadlo , litinová výlevka s mosazným kohoutkem. Krásná přátelská, majestátní hlava koně. Příjemný vzhled s benátským . Možnosti inštalácie: na zavesenie.


Za príplatok je možné dodať umývadlo bez otvoru pre batériu. Prezri si u nás retro umyvadlo a porovnaj ceny v 10. Bežná dodacia lehota dní.


Retro design této skříňky s umyvadlem vychází z . Od neotřelého rozvlněného tvaru s ornamentálně kaskádovitými okraji, přes masivnost a dostatek prostoru k pohodlné očistě až po dokonalé dílenské . Běžná dodací lhůta dní. RETRO zápustné umývadlo s prepadom a jedným otvorom . Lze dodat na objednávku se třemi otvory pro baterii . Umývadlo keramické v retro štýle Aqualine ANTIK. Prohlédněte si cenové nabídky na Fortel Retro Umyvadlo venkovní nástěnné s kohoutkem od obchodů na Zboží.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Rozměry: 570mm x 490mm x 205mm.

Otvor pro baterii , umyvadlo s přepadem. Retro antická páková umyvadlová baterie Lavande. Krásna klasická kúpeľňová zostava RETRO v elegantnom farebnom.


Sanitární keramika RETRO od italského výrobce KERASAN.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky