utorok 22. mája 2018

Silikonové formy na sviečky

Výroba sviečok a figúriek zo včelieho vosku. Sviečky a figúrky vyrábané z včelieho vosku ako aj liečivé a relaxačné voskové sviečky sú známe už stovky rokov. Silikónová forma na sviečku margarétky.


Vajíčko dekorácia možnosť aj ako sviečka - silikónová forma kód: 281. Produkcia medu, propolisu, výroba úľov, sviečok zo včelieho vosku, a ďalších výrobkov.

Formy polykarbonátové a skleněné - ploché svíčky a lampiony, do 1°C Obrázek ke. Formy silikonové na čajové svíčky do 140°C Obrázek ke kategorii 493 . V tejto kategórii nájdete materiály a pomôcky potrebné pre výrobu sviečok. Ak zháňate niečo čo tu momentálne ešte nie je - kontaktujte ma, pokúsim.


Kvalitné silikónové formy Vám . Kým mnoho domácich kutilov ponúka silikónové formy kopírované zo sviečky , naša spoločnsoť ponúka formy vyrábané z originálnych tvarov tlačených 3D . Naše formy sú ručne vyrábané z pružného, samoseparačného silikónu.

Formy na mydlá, sviečky , sadrové a živicové odliatky. FIMO silikónové formy sú vhodné na tvorbu odliatkov z polymérových hmôt FIMO Classic, FIMO Soft, FIMO Effect atď. Knôty do sviečky, dĺžka m. Do téjto formy môžete odlievať mydlo bez toho aby ste sa báli, že sa Vám forma zvlní, alebo ohne.


Aquasoft a tiež s mydlovou hmotou alebo na výrobu jedinečných sviečok. Separátor a potrebné vecičky na výrobu silikónovej formy. Keby ste sa rozhodli urobiť si svoju vlastnú web.


Ponúkam silikónové formy vhodne na mydlá a sviečky. Silikonové formičky (60), Vykrajovačky a. Sviečky a tortové fontány (44), Rôzne pomôcky (34), Patchwork a naznačovače (33). ORIGINÁLNÍ SILIKONOVÉ FORMY NA VÝROBU SVÍČEK A MÝDEL, autorské svíčky, mýdla, náhrdelníky, skleněné šperky,dekorativní velkoplošné . Predám tieto silikónové formy na výrobu mydla, la čokoláda alebo sviečky.


Rozmery a ceny sú uvedené na fotkách. Pri odbere všetkých 1-€. Najnovší tovar na predajni aj.


Takto by sme si mohli zhotoviť figurálne sviečky na rôzne magické účely: FORMA NA VÝROBU SVIEČKY.

NOVÉ SILIKÓNOVÉ FORMY si pozrite TU! Prosím Vás našiel by sa niekto, kto by mi vedel poradiť pri výrobe foriem na odlievanie sviečok zo včelieho vosku. Ja osobne som si to už dva .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky