piatok 18. mája 2018

Stolové podnože a nohy

Stolové podnože ( nohy , centrální nohy) přímo od výrobce nábytku, určené pro všechny typy stolů. Nabízíme centrální i klasické podnože v kombinaci se . Váš stůl může být naprostý originál. Nakombinujte si nohy ke stolu a stolové desky a vytvořte si jedinečný psací či odkládací stůl, který bude přesně podle vašich . Nové produkty pre mesiac august - Stolové nohy , podnože. Hľadáte nohy pod stôl, barové nohy k stolu, záhravné stolové podnože ?

Ponúkame široký sortiment. Stolová noha - oceľový profil 80xmm, chróm. V interiérech jsou oblíbené litinové centrální podnože ( nohy ), které se pod stolem nepletou a při . Hledáte nohy pod stůl, barové nohy ke stolu, venkovní stolové podnože ? Kvalitní stolové podnože a stolové nohy na míru představují možnost postavit si stoly či stůl tak jak potřebujete. Vyberte si stolové podnože a stolové nohypřesně. V našej predajni zakúpite stolové nohy a stolové podnože rôznych tvarov.


V kovovom prevedení najlepšie využiteľné v reštauráciách, vinárňach, kaviarňach,. Stolové nohy , kancelárske stolové podnože , centrálne podnože na kruhové stoly, prechodky a príslušenstvo.

Veľkoobchod a maloobchod s nábytkovým kovaním ako sú stolové a barové nohy , podnože , konštrukcie a pláty pre stolárov, výrobcov nábytku a domácich . Podnože zajišťují pevnost a celkovou stability stolu. Tu nájdete centrálne stolové podnože , stolové podnože i samostatné stolové nohy , vhodné pre barové stolíky i jedálenské stoly. Stoly určené pre kaviarne, bistrá, bary, reštaurácie a iné gastro prevádzky sú najčastejšie zložené so samostatnej . Jsme přímí výrobci stolových podnoží pro široké použití. Naše stolové podnože nacházejí využití v kancelářských interiérech pod zasedací stoly, v kombinacích s. Zde naleznete centrální stolové podnože , stolové podnože i samostatné stolové nohy , vhodné pro barové stolky i jídelní stoly.


Litinové nohy a nohy z nerezu jsou těmi nejprodávanějšími do interiéru i exteriéru. Centrální stolové nohy pro jídelní stoly, ozdobné litinové podnože i klasické . V naší nabídce najdete centrální i klasické podnože v kombinaci se. Samostatné podnože a stolové nohy rôznych veľkostí, tvarov a materiálov. V kombinácii so stolovým plátom ideálne riešenie pre kaviarne, reštaurácie, fastfoody . Kovová podnož tvorená dvomi nohami s rektifikačnou pätkou a spojovníkom. Rozmery (š x v): 7x 7mm.


Možnosť výškového nastavenia podnože pomocou . Podnož je možné dodať len v párnom počte. RESTAURAČNÍ STOLY RUSTIKÁLNÍ.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky