štvrtok 9. novembra 2017

Zrnkova kava akcia

Cena je platná pri dodaní do 04. Zrnková káva KIMBO Espresso Classic Objavte lahodnú chuť a zvodnú vôňu kávy De´Longhi. Neprekonateľná zmes ( Robusta, Arabica) s intenzívnou . Má jemnú a harmonickú chuť s exotickou, korenistou vôňou. Kávové zrná použité pri výrobe tejto kávy .

Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia 2produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Káva - teplé nápoje v akcii. Pozrite sa na výrobky v akcii a ušetrite pri nákupe vďaka Zlacnene. Lucaffé Mamma Lucia zrnková káva (1kg). Akcia DéLonghi Kimbo Arabica zrnková káva (1kg). Odporúčame Caffellini Crema Dolce zrnková káva (1kg).


Rioba Espresso Arabica zrnková káva 1kg – Skladom.

Illy Espresso Medium zrnková káva v plechovke 2g – Skladom. Prosíme pozorne si prečítajte nasledovné informácie: AKCIA V tejto kategórii nájdete kávy a tovar s akciovou cenou. Akcia sa nevzťahuje na nákup tabakových výrobkov, náhrad dojčenského mlieka , vratných obalov a produktov.


BOP Classico Espresso káva zrnková 1x5g. BOP Espresso proffesional káva zrnková 1x2g. Coffeein Papua Nová Guinea Elimbari A, zrnková káva 200g.


Pražená zrnková káva Organická a Fairtrade káva Zmes Arabiky a Robu. Dnes ušetríte 1€ vďaka zľave. Zrnkové kávy vyhľadávajú milovníci dokonalej kávovej chuti.


Lavazza Crema e Aroma Blue zrnková káva 1kg. Výsledkom je kvalitná talianska zrnková káva , plná silnej chuti a arómy. Barista Caffè Crema – 5g zrnkovej kávy. Nakupujte v obchodu nebo online.


Sbírejte Clubcard body za váše nákupy. Zrnkovú kávu Eduscho doručíme hneď nasledujúci pracovný deň po objednaní. Caffé Venetico zrnková 20x500g FORTE .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky