piatok 10. novembra 2017

Mikrovlnka retro

Mikrovlnná rúra s grilom, retro , mikrovlny výkon 700W, výkon grilu 800W, objem 20l, mechanické ovládanie, grilovací rošt, otočný tanier 24. Táto mikrovlnná rúra vyniká nielen svojim úžasným retro dizajnom, ale je aj plne vybavená všetkými potrebnými funkciami. Bez problémov v nej môžete . Krémová retro mikrovlnná rúra KOR 6LBR.


Vďaka systému ohrevu CRS ohrejete potraviny rovnomerne a rýchlo.

Pre rýchly ohrev stlačíte jednoducho tlačidlo. Retro mikrovlnné trouby CANDY DAEWOO Gorenje Hoover a další. Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie retro mikrovlnné rúry. MIKROVLNNÁ RÚRA Hladké dvierka Dvierka mikrovlnnej rúry sú bez akýchkoľvek . Voľne stojaca mikrovlnná rúra - čierna, Objem l, Max. W, stupňov ohrevu, Časovač do min.


Volně stojící mikrovlnné trouby Retro design: ANO.

Nabízíme kompletní nabídku volně stojících mikrovlnných trub značek AEG, Amica, Whirpool a další. Můžu dát termohrnek s polévkou do mikrovlnky ? V katalogu nemáme podrobnější informace o RETRO mikrovlnka. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Nay extra body v hodnote až do 1€ k väčšiemu nákupu bielej techniky 10-ročná záruka na . Táto krásna retro rúra v béžovej farbe je dizajnovým a zároveň praktickým.


Výkon (mikrovlnný), 9W. Vlastnosti kuchynských spotrebičov, Funkcia grilovania. Stačí len niekoľko minút a ohrievaný pokrm dosiahne požadovanú teplotu. Moderní mikrovlnka může být až překvapivě všestranným pomocníkem. Vytvorili sme rebríčky tých najlepších mikrovlniek podľa recenzií zákazníkov.


Môžeme si vyberať z nerezových, čiernych, bielych, farebných, či v retro štýle. Na výběr jsou vestavné i volně stojící. Původně jsme si vybrali všechny v retro stylu, ale ouha.


Vestavěná mikrovlnka v retro stylu je velice drahá.

Takže mám zakoupit vestavěnou mikrovlnku normální.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky