piatok 10. novembra 2017

Biela polica

Vašej domácnosti novú energiu. U nás nájdete štýlový nábytok z ponuky desiatok obchodov a značiek. Vďaka hĺbke iba centimetrov ponúka dostatok úložného priestoru. REA SKY v prevedení biela v rôznych šírkach.


Veľa suvenírov z dovolenky a málo miesta?

Regál, biela , BAKI TYP 2. Aj vaše knihy potrebujú svoje miesto. Vďaka jej jednoduchému dizajnu ju môžete použiť kdekoľvek uznáte za vhodné. Nástenná polica v bielej farbe vo vysokom lesku sa hodí do každej domácnosti. Krátke poličky, police s kovovým rámom aj súpravy drevených políc.


IN150BT IN150BT IN150BT1 IN150STa . Sada políc DECOR 1biela. Mahagón masív, antik biela , police , 53x150x36.

Kvalitné materiály a spoľahlivý nemecký dodávateľ zaručia dlhú životnosť nábytku. Závesná polica Rafaello, ktorú Vám ponúka Nábytok Tempo Kondela , je vhodná do každého interiéru vďaka svojmu originálnemu štýlu. Elegantná polica pre akvárium Highline 300. DTD laminovaná, farebné prevedenie: biela , rozmery ( ŠxVxH): 92x17x1cm.


Dizajnový doplnok, jednoduchý pre montáž, vďaka kvalitnej a presnej výrobe. Prezri si u nás polica biela a porovnaj ceny v 10. Polica Cosmo CNovinkaViac.


Viacúčelový regál v modernom tvare pyramídy s mnohostranným využitím. Vhodný… 11€ bez DPH 996 . Biela polica na stenu a sada skriniek z vidaXL. Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí.


Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov. Kancelárske regále a police online od Merkury Market. Predávame kancelárske regále a. Moderný sektorový nábytok NEMO je vhodný predovšetkým do detských a študentských izieb.


Ponúka množstvo jednotlivých komponentov, ktoré je možné. Biele police z vysokým leskom sú najpredávanejšie z kategórie nástenné police a to .

Farebné prevedenie stačí uviesť v poznámke). Spojte praktickosť s elegaciou a vyberte si všestranné biele police do ktorejkoľvek miestnosti Vášho interiéru. Závesné police sú úžasným doplnkom, keď .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky