štvrtok 30. novembra 2017

Vešiak na nohavice

Dištančná kocka na vešiak výsuvny na nohavice, ks. Ramienko na nohavice celokovovej konštrukcie s komaxitovým povrchom. Viac sa dočítate v brožúrke o zárukách. Vešiak na nohavice sa skladá z piatich ramienok vzájomne spojených do jedného . Výsuvný vešiak na nohavice a sukne.


Rozmery: šírka 35 hĺbka 36 výška mm.

Dostupnosť: na objednávku Viac informácii. Na tento vešiak možno usporiadane a priestorovo úsporne zavesiť štvoro nohavíc. Na háčiku z chrómovaného kovu sa nachádza praktický otočný kĺb. Amari 2- držiak na nohavice s protišmykovým profilom - s nastavením šírky - nosnosť 30 . Wirelli-výsuvný držiak na nohavice ramenný. Materiál: oceľ, hliník, plast.


Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Vaše hodnotenie: SKLADOM. Nábytkový vešiak výsuvný 2mm.

Iron line Šatníkové vybavenie Výs. Mohou stát samy, viset na zdi nebo být součástí lavice. S praktickým držiakom budete mať vždy všetky nohavice prehľadne uložené. Pre uchytenie do vnútorného priestoru skrine.


Nižšie si môžete vybrať z ponuky. Plastové ramienko, šírka 26cm, so štipcom. Ramienko je vhodné na zavesenie nohavičiek, treniek, súprav spodných . Pojazdný vešiak na nohavice : vVyberte si zo širokej ponuky oblečenia na blancheporte. Bočný výsuvný držiak na nohavice , chróm, 3x 4x 100mm.


Urobte vo svojej skrini vietor a raz a navždy zorganizujte svoje zvršky do príjemne prehľadnej laty. Vďaka vešiakom a háčikom od kráľa domácej organizácie, . Vstavané skrine-Šatníky-Posúvne dvere. Vešiak organizér na nohavice je vyrobený z nerezových trubiek v kompinácii s PVC. Vešiak disponuje piatimi výsuvnými ramienkami pre pohodlné zavesenie . Uchytenie pomocou skrutiek, súčasťou balenia sú aj hmoždinky.


Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Sme spoločnosť zaoberajúca sa predajom kovaní nielen pre domácich majstrov, ale aj pre maloobchodných zákazníkov. Len u nás nájdete tie najkvalitnejšie .

Praktický vešiak nielen na nohavice je vyrobený z nerezových trubiek v kompinácii s PVC. Vešiak má päť výsuvných ramien pre praktické zavesenie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky