piatok 3. novembra 2017

Umyvadlo pod dosku

Umyvadla na desku predstavujú jeden z najmodernejších trendov v kúpeľniach. Elegantné prevedenie, čisté línie a moderný dizajn tohto typu umyvadel vás . Ak sledujete kúpeľňové trendy, určite vám neunikli umývadlá na doske a umývadlové misy. Keramické, kamenné alebo z liateho mramoru. SAPHO AMUR x 45cm umývadlo na dosku hranaté, s prepadom, liaty mramor ,.

SAPHO QUINTET 5x 48cm umývadlo na dosku obdĺžnikové, bez . Umývadlá , ktoré sa ukladajú na dosku. S antibakteriálnou úpravou. Ak potrebujete vedieť, ako umývadlo správne namontovať na dosku , ste tu správne.


Použiť sa môžu na sklenenú či kamennú dosku , na výklenok . Nádherné umývadlá brúsené na dosku sú trendom posledných rokov. Voľne stojace na doskách vyrobených z rozličných materiálov, masívnych drevených .

LAGINA umývadlo na dosku 40x15xcm. Pozrite sa na najnovšie výrobky z našej ponuky. Nezáleží, či zariaďujete malú alebo veľkú kúpeľňu, . Kvalitný a široký výber brúsených umývadiel na dosku od značiek-Roca, Laufen, Duravit-skladom.


Klasické, tradičné aj moderné keramické umývadlá z drveného mramoru v rozličných veľkostiach a tvaroch do každej kúpeľne. Ponúkame aj dvojité umývadlá. Dizajnové umývadlá Shift s unikátnymi tvarmi, zvyšujú lukratívnosť kúpeľne. Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a nábytok a . Dodávané aj s montážnou sadou. Obklady, dlažby, vane, kúty, keramika, vodovodné batérie, kúpeľňový nábytok.


Ideal Standard Tonic II – umývadlo na dosku cm. Produkt patrí do kategórií: Sanita. Vima 1je umývadlo na dosku. Moderné, často používané uloženie umývadla.


Pozor však na praktickosť týchto umývadiel, predovšetkým mís.

Inštalácia na dosku alebo v kombinácii so skrinkou pod . Strada O umývadlo na dosku kruhové z keramického črepu vrátane upevňoacej sady. ATHENITA, svojou ladnou formou dotvorí luxus vašej kúpeľne.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky