utorok 21. novembra 2017

Lis na ovocie zelmer

Ponúka tichý chod a naozaj nízku spotrebu energie. ZMMA 082W) bílý Je vhodný pro všechny současné modely:586. Hledáte lis na ovoce zelmer ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Veľkým pomocníkom vám pri výrobe marmelád bude lis na ovocie a zeleninu 986.


Jedná sa o príslušenstvo k mlynčeku na mäso.

S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom . Porovnanie cien tovarov v e-obchodoch. Zelmer řady 68 8a 98 vhodný např. Nakupujte za najnižšie ceny.


Ak ste milovník domácich marmelád a ovocných štiav, . Nevím jestli jsem to nazvala. Originální lis na ovoce ke všem elektrickým masomlýnkům ZELMER , vhodný pro zpracování rybízu, hroznového vína, rajčat na rajský protlak nebo kečup a také . Ovoce a zeleninu můžete lisovat celé, nemusíte loupat ze slupky, čímž .

Díky těmto parametrům dosáhnete při odšťavňování skvělé výsledky. Lis na ovocie ZELMER platné do: 18. Všetkých Vás pozdravujem. ZMMA082W) šedé za akční cenu. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Délka dílu: 41mm Průměr spojky: 23mm Rozměr čtvercové. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli.


Symbio za super ceny jedine v Adeleshop. Přídavný lis na ovoce 986. Plne funkčný, použitý 5x. V prípade vážneho záujmu môžem priviesť v rámci SK.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky