pondelok 6. novembra 2017

Philco pw 12

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. K dispozícii je ukladanie vína vo vertikálnej aj horizontálnej polohe.


Philco PWje voľne stojaca vinotéka s kapacitou až na fliaš. Táto vinotéka s piatimi ľahko prispôsobiteľnými kovovými policami poskytuje prehľadné . Tato vinotéka s pěti lehce uzpůsobitelnými kovovými policemi poskytuje přehledné uložení vašich .

Návod k obsluze Philco PW , který si můžete kdykoli stáhnout v PDF. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Porovnajte ceny Philco PW , čítajte recenzie a hodnotenia zákazníkov. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. K dispozici je ukládání vína ve vertikální i horizontální poloze. Její celkový objem dosahuje litrů.


Pro domácnost ideální lednice na víno. Uspořádání polic jak horizontálně tak vertikálně.

Relativně nízká hlučnost. PHILCO PW ,Rozbaleno, otestováno. Vinotéka Philco PW pořiďte za akční ceny. Automatický detský zámok. Digitálny ukazovateľ nastavenej teploty.


Uloženie aj vo vertikálnej polohe (napr. už otvorených fliaš) Rozsah teploty: . Vínotéka PWs kovovými policami poskytne prehľadné uloženie vašich vín. Teplotní rozsah chladničky nápojů je - 22°C a máte zaručen tichý . Kč bez DPH Recyklační poplatek Kč včetně DPH je obsažen v ceně produktu. Volně stojící chladnička na víno s kapacitou lahví.


Velmi tichý provoz bez vibrací a osvětlený interiér Fuzzy logic systém. Kapacita láhví vína, teplotní rozsah - 18°C, osvětlený interiér, fuzzy logic systém, senzorové ovládání, automatický dětský zámek.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky