štvrtok 16. novembra 2017

Stojaca lampa na čítanie

Naše stojacie lampy s flexibilnými tienidlami vám poskytnú viac pohodlia na čítanie , pretože ich svetlo môžete nasmerovať priamo na vašu knižku alebo časopis. Ponúkame široký výber lampy na čítanie za výhodné ceny ▻Osobní odber ZADARMO na viac ako odberných miest ▻ Nakupujte u odborníkov! Dvojramenné stojanové lampy je tá správna voľba pre Vašu obývačku.


Hlavnou veľkou lampou osvetlíte obývačku, malá lampička Vám poslúži na čítanie pri . Podstavec je ťažiskom, ktorý dodáva rovnováhu celej stojacej lampe, a preto je ťažší alebo širší ako tienidlo. Stojanové svietidlá a používajú na čítanie , .

Stĺpik je vyrobený z krásneho lesklého kovu striebornej. Zvlášť vhodná na čítanie. Ponúkame vám kvalitné stojanové lampy a svietidlá na čítanie.


Lampy na čítanie nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Stojaca lampa – výška 54cm, priemer tienidla 16cm, dĺžka tienidla 18cm, pätica E2 max. Solight stojaca lampa Milano Tripod WA005-W - Stojaca lampa. Moderný dizajn, precízne spracovanie - to.


Vysoká lampa so stabilnou kovovou konštrukciou má tienidlo z mliečneho skla a obsahuje aj malú lampičku na čítanie.

Vyberať môžete zo svietidiel závesných, stojacích, stolných . V pamäti 1200 € Elegantná stojacia LED lampa s bočnou lampou na čítanie a funkciou tlmenia intenzity svetla. Bočné rameno je ľahko polohovateľné a nasmeruje svetlo podľa. Napríklad viktoriánska stojacia lampa sa hodí k minimalistickému, ale aj.


Ak chcete, aby stojaca lampa slúžila na čítanie , výber svetla spodnej . Väčšina tovaru je na sklade a poskytujeme bezplatné poradenstvo. Navyše si pod nimi môžete aj čítať. Stojace lampy sú nielen praktické a užitočné, ale aj mimoriadne elegantné bytové. Moderná stojaca lampa vhodná do každého interiéru - do spálne, pracovne, obývačky či detskej izby. Dá sa využiť na čítanie , ale aj ako zdroj svetla pre celú . Praktické lampy na písací stôl alebo malé nočné lampy k posteli s príjemným svetlom.


Vyberte si stojacie lampy s lampičkou na čítanie za najnižšie ceny! Ponúkame stojacie lampy s lampičkou na čítanie lacno. Stojacia lampa HANSSON Ø22xV145cm čierna. Rainbow stojaca lampa 09FStojací lampa s kovovou základňou a telom, povrchová.


Rainbow, stojanové svietidlo, s ramenom na čítanie , výška: 180cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky