utorok 7. novembra 2017

Poháre na červené víno

Vo väčšej čaši sa aj vôňa lepšie uvoľní. Vychutnajte si červené víno v celej jeho škále! Objemné guľatejšie poháre sú vhodné najmä na červené vína z oblasti Burgundska alebo odrodu Rulandské modré.


Väčší objem totiž zaistí lepšie uvoľnenie . Vynikajúce pre podávanie červených vín.

Vyrobené z priezračného bezolovnatého krištáľového skla krystalin. Poháre na červené víno CHARLIE 4ml, ks. Vďaka špeciálnej výrobnej technológii ma pohár. Kvalitné krištáľové sklo.


Vhodné do umývačky riadu. Vyvinuté exkluzívne pre Tchibo. Súprava pohárov na červené víno Burgundy Vivendi Premium, Nachtmann.


Poháre, z ktorých sa víno pije, by mali podčiarknuť jeho charakter.

Banquet Crystal z vysoko kvalitného skla českej výroby. Mnoho ľudí si dopraje po namáhavom dni pohárik kvalitného červeného vína. Relaxujú, zahodia starosti za hlavu a oddávajú sa jeho chuti. Tretím v poradí je pohár na vína z odrody Tempranillo (3).


Dno je širšie, hrdlo kalichu sa naopak tulipánovito zužuje. Mladšie, menej extraktívne . Ponúkame klasický dizajn, ale aj netradičné vzory a tvary. Sklo, na červené, dcl. Pohár na červené víno PUCCINI Nápoje.


Prezri si u nás pohare na cervene vino a porovnaj ceny v 10. Veľký pohár vhodný predovšetkým pre mladé alebo zrelé červené víno. Veľmi kvalitné sklo českej výroby, tvrdený okraj, vhodné do gastro prevádzky.


Milovníci i znalci vína , je tu dôvod na nesmiernej radosti! Bengt Ek navrhol tieto úžasné poháre na víno. Aj pohár na víno môže byť.


Vo veľkom objeme majú komplexné červené vína viac miesta na skoncentrovanie. Decentné poháre na biele víno tiež robia tú istú službu pre .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky