utorok 14. novembra 2017

Rohova vitrina

Prevedenie : Americký dub. Rozmery:Dĺžka:72cm,Výška: 204cm,Hĺbka:72cm. Elegantný nábytok vhodný pre náročných. Vašej domácnosti novú energiu. Rohová vitrína veľká Ingmar.


Bezplatná inzercia, rohova vitrina predaj a inzercia.

Vyberte si z množstva ponúk. Možnosť Rôznych farebných prevedení. V ponuke dve farebné prevedenia - jaseň svetlý a jaseň tmavý. V hornej časti sú dvierka so sklom, za ktorými sú dve police. Hledáte rohová vitrína prosklená?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Zoznam nábytku: 1) komoda so zrkadlom 2) veľká komoda s presklennou vitrínou 3) 2x presklenná vitrína 4) presklenná rohová vitrína 5) stolík pod televízor 6) . Premýšľate, ako zútulniť svoju obývačku?

Stačí tak málo, využite voľný kút miestnosti a postavte do nej elegantnú rohovú presklenú vitrínu Nadia N23-P. Dřevěná rustikální prosklená rohová vitrína stylová z masivního dřeva borovice Mexicana D12bíla euromeb: Velmi praktická dřevěná rustikální prosklená rohová. Starozitnosti a umění KOMPLETNÍ NABÍDKA ZBOŽÍ KONTAKT O MNĚ HODNOCENÍ Starožitná rohová vitrína z tvrdého (dub) dřeva.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Velice se hodí do interierů . Korpus je z lamino dosky s hranou ABS, biela. Nábytok je vyrobený z kvalitných materiálov. Farba dreva: Produkty z tejto rady: Pyka MONIKA komoda dvojdverová. Prodám stylovou anglickou rohovou vitrínu. Horní i spodní díl vitríny je prosklený, se skleněnými policemi.


Uvnitř na bocích jsou zrcadla a horní díl má osvětlení. Svěží bílou barvu podkresluje jemná patina a ozdobná kovová úchytka. Kraftu je určen pro milovníky rustikálního stylu. Nábytek je vyroben z kvalitních materiálů.


Vitrína so sklom do rohu miestnosti. Závesná rohová vitrína IDENTO NADN1W. Vyobrazené barevné provedení: : Dub truflový. Materiál: : Lamino mm.

Velmi pěkná exklusivní dubová světlá rohová vitrína. Velká rohová vitrína se zdobením . Pozrite si našu ponuku LCC Carina INT- Vnútorná rohová vitrína 45° z našich produktov!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky