streda 22. novembra 2017

Dezertné vidličky

Príbor Aztec dezertná vidlička norstaal, stelton. Klasický design a dokonalé prevedenie zaraďuje túto súpravu do kategórie vysoko . Najpredávanejšie produkty z kategórie. Dezertná lyžica CLASSIC, ks.


Vhodná do umývačky riadu.

Vidlička na zákusky Copenhagen (15cm). Umývať ručne - nevhodné do umývačky riadu. K dispozícii 1set = 6ks = 1-€. Rôznofarebné Swarovski kryštály. Inzeráty dezertne vidlicky.


Bezplatná inzercia, dezertne vidlicky predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.

Používame naše súbory cookies a aj tretích strán, aby sme vám poskytli tie najlepšie služby, zobrazili vám relevantné ponuky a získali štatistiky o vašej návšteve . Spojenie dvoch jedinečných pastelových farieb ružovej a modrej na rukovätiach umocní . Taká je značka Sola, ktorá sa už viac. Kávové lyžičky a dezertné vidličky , ks platné do: 11. AMBITION WAVE WIDELCZYKI CIASTA KMPL 6 . Vybírejte z nadčasové klasiky i netradiční moderny. Levanduľová darčeková krabička s vidličkami v levanduľovom dizajne.


Prezri si u nás dezertne vidlicky a porovnaj ceny v 10. Set zahŕňa elegantné dezertné vidličky , navrhnuté špeciálne pre zákusky. Vďaka modernému a atraktívnemu dizajnu vhodné na slávnostné príležitosti. Sada tvorí celkom kusov príborov z nerezovej ocele v darčekovom boxe - 8x nôž, 8x vidlička, 8x lyžica, 8x dezertné vidlička , 8x dezertné lyžička a 8x čajová . V ponuke klasické príbory, dezertné vidličky a lyžičky, čajové lyžičky, všetko v modernom dizajne. Ceny sú uvedené za balenie!


Duch a trvácnosť v súzvuku. Príbory Hotel sú od slovenského výrobcu BERNDORF. Hotel presvedčí mladistvým, hladkým dizajnom s veľmi kvalitnou úpravou.

Každodenné i sviatočné prestieranie na každý stôl. Hrnce, panvice a kuchynské doplnky, ktoré potešia nielen domácu pani. VÝROBCA PRODUKTU Altom Cena bez DPH: € Cena s DPH: €. Niečo originálne a dizajnové?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky