streda 22. novembra 2017

Rohova komoda

TEMPO KONDELA INFINITY rohová komoda - jaseň svetlý 2 . Některé komody jsou částečně prosklené, jiné slouží jako plně uzavřené skříně se šuplíky nebo dvířky. Rohy jsou v interiéru často opomíjené. Nápaditá dizajnová komoda bielej farby je doplnená vrúbkovaným dubom, ktorý po nasvietení hrá hru svetla a tieňov a vytvára tak naozaj exkluzívny efekt.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Hledáte otevřenou skříňku do rohu vašeho pokoje nebo byste si raději koupili rohovou komodu s dvířky?

Prohlédněte si naši nabídku rohových komod a skříněk . Rohová komoda z masívu KD133. Drevené a štýlové komody do každej miestnosti. Zoznam nábytku: 1) komoda so zrkadlom 2) veľká komoda s presklennou vitrínou 3) 2x presklenná vitrína 4) presklenná rohová vitrína 5) stolík pod televízor 6) . Zariaďujete spálňu alebo detskú izbu? Prázdný roh a málo úložných prostor? Nyní online na našem eshopu.


Nápaditá designová komoda bílé barvy je doplněna vroubkovaným dubem, který po nasvícení hraje hru světla a stínů a vytváří tak opravdu exkluzivní efekt. Túžite po elegantnej a pritom účelne zariadenej domácnosti?

Bije sa vo vašej duši milovník elegancie s prakticky založeným človekom? Kúpte si trendy rohovú komodu Nadia N15-O a potešte obe stránky vašej osobnosti. Ku komode je možné dokúpiť LED podsvietenie. Na výber ponúkame farebné odtiene: . Možnost objednání i opačné verze.


Systém INDIANAPOLIS je exkluzivní kolekce. Klasická forma nábytku NATALIA je výsledkom jemného štylizovania dekorácií. Frézované a lisované dvierka, oblé tvary vrchných dosiek, ríms a nožičiek. Maxicolor je séria funkčných knižných regálov, skríň a skladovacích jednotiek z brezového laminátu.


Svetlé farby oživia miestnosť a pomôžu vytvoriť príjemnú a . Je možné dokúpiť efektné LED osvetlenie (viď. Doporučené produkty). Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané . Prevedenie :Višňa primavera, Smrekovec Sibiu svetlý. Rozmery:Šírka:59cm,Výška:85cm,Hlbka:59cm.


Farba: Popis: rohová komoda s jedným dvierkom. Rustikálne pôsobiaci sektorový .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky