štvrtok 16. novembra 2017

Zanussi zfu 19400 wa

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Do jej vnútorného priestoru s objemom 1litrov sa zmestí dostatok potravín, takže. Tento model má čistý objem 1litrov.


Model: vzpriamene, Dizajn skrine: vstavaný, Farba: biela.

Díky svým rozměrům se vejde skoro všude. Do jejího vnitřního prostoru o objemu 1litrů se vejde dostatek potravin, takže. VOĽNE STOJACA SKRIŇOVÁ MRAZNIČKA Vizuálny a akustický signál vysokej teploty. Umiestnenie dverových pántov: . Otváranie dverí: vpravo a reverzibilné. Príslušenstvo Popis produktu Zásuvková mraznička.


Zanussi v bílém provedení. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.

Vybaven je průhlednými zásuvekami a . Skříňové neboli šuplíkové mrazničky jsou vhodné do menších domácností a kuchyní. Na rozdíl od pultového provedení je tento typ postaven vertikálně a svým . Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Na splátky od: 7Kč Spočítat splátky.


Ihned k dispozici na prodejnách . Hrubý objem mrazáku (l) 190. Redakcia portálu nakupnyporadca. Páčil sa Vám tento článok? Skladujte potraviny s ledovým klidem.


Pokud budete mít jakýkoliv dotaz k produktu. Sok-sok olcsó fagyasztó, és egyéb háztartási gépek, . Sistema de Frio, Estático.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky